Cât de bine arată Alina Pușcaș în costum de baie, la nici o lună după ce a devenit mămică!

Publicat pe

Pe 3 august, Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a treia oară și iată că, la nici o lună după ce a devenit mămică, vedeta s-a afișat în costum de baie la mare! Ce bine arată!

Alina Pușcaș a fost extrem de activă pe tot parcursul sarcinii, vedeta purtând chiar și în luna a 9-a pantofi cu toc, iar asta și datorită faptului că a acumulat destul de puține kilograme. Iar cum după naștere, micuța Iris nu i-a creat proaspetei mămici prea multe probleme, la nici o lună de când micuța a venit pe lume, părinții ei au dus-o la mare, alături de frățiorii ei.

„Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică”, povestea Alina, așadar, deși fetița lor este foarte mică, Alina și soțul ei s-au aventurat să meargă la mare.

Alina Pușcaș și-a revenit aproape complet după sarcină

Vedeta Antenei 1 a purtat pe plajă un costum întreg în care a întors toate privirile, la trei săptămâni de la naștere Alina Pușcaș revenindu-și aproape complet. Cât despre micuța Iris, cu siguranță i-a priit vacanța la mare, mai ales că nu este prima oară când merge acolo… Când era în ultimul trimestru de sarcină, Alina a mai mers o dată în vacanță pe litoral.

Sursa foto: Cancan.ro, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter