Cât de frumoasă este iubita lui Aurel Tămaş! Eliza este mai tânără cu 31 de ani decât artistul de muzică populară şi a fost Miss România

Publicat pe

A curs multă cerneală pe seama relaţiei dintre Aurel Tămaş şi Eliza Ancău, tânăra de 26 de ani care i-ar fi iubită de mai mulţi ani. Artistul de muzică populară a spus că fosta Miss România este doar parteneră de afaceri, însă surse din antutajul lor spun că deja s-au mutat împreună şi Aurel Tamaş a renunţat la căsnicia de 21 de ani cu Marieta Tamaş.

Cât de frumoasă este iubita lui Aurel Tămaş! Eliza este mai tânără cu 31 de ani decât artistul de muzică populară şi a fost Miss RomâniaCât de frumoasă este iubita lui Aurel Tămaş! Eliza este mai tânără cu 31 de ani decât artistul de muzică populară şi a fost Miss România

 

Eliza Ancău are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, inclusiv Miss România. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că fata se bucură de mari privilegii din partea iubitului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani.

„Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

Aceleaşi surse au declarat că Marieta Tamaş ştie despre aventura soţului ei, dar „nu a vrut să tulbure apele' şi să se facă de ruşine în oraş.

Cancan a aflat, însă, că Aurel şi Eliza s-au mutat împreună şi tânăra se ocupă deja de restaurantul din centrul Clujului, deţinut de Tamaş.

Se pare că Tămaş i-a cucerit şi pe părinţii Elizei. Aceştia apar alături de fiica şi Aurel într-o poză de grup care a fost postată pe o reţea de socializare. În plus, ea i-a urat acestuia „La mulţi ani!”, într-o postare romantică, pe Facebook.

Reacţiile lui Aurel Tămaş şi ale Marietei, femeia cu care a fost căsătorit 21 de ani

Eliza Ancău a lucrat ca asistentă la emisiunea artistului, „Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV şi îl şi impresariază pe Aurel, iar artistul de muzică populară susţine că doar despre asta este relaţia dintre ei:

„Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”.

La rândul său, Marieta Tamaş a declarat pentru Click că încă îşi iubeşte soţul: 'Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu'.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter