Cât de mari au crescut gemenii Angelinei Jolie!

Publicat pe

În acest weekend, Angelina Jolie a fost văzută în compania gemenilor săi, Knox şi Vivienne, care luna aceasta au împlinit 7 ani.

 

Actriţa şi-a dus copiii la shopping, în Los Angeles, înteaga familie fiind acum în America după câteva zile petrecute în Franţa, pe proprietatea lor de la Miraval.

 

Cei doi copii s-au schimbat mult, moştenind trăsăturile frumoase ale părinţilor lor. Vivienne este o fetiţă cu părul lung, delicată, în timp ce Knox seamănă foarte mult cu tatăl lui, dar şi cu Shiloh, sora lui mai mare.

 

Angelina a preferat să fie, ca de fiecare dată, foarte discretă, alegând un outfit negru şi ochelari de soare. Vivienne a purtat o rochiţă colorată, în timp ce Knox avea un tricou cu New York.

 

De curând, Brad Pitt a făcut o adevarată declaraţie de dragoste pentru familia sa, tatuându-şi pe braţul drept iniţialele Angelinei şi ale celor 6 copii ai lor.

 

Foto: Hepta

 

Cât de mari au crescut gemenii Angelinei Jolie!Cât de mari au crescut gemenii Angelinei Jolie!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter