Cât de mari au crescut gemenii Angelinei Jolie!

Publicat pe

În acest weekend, Angelina Jolie a fost văzută în compania gemenilor săi, Knox şi Vivienne, care luna aceasta au împlinit 7 ani.

 

Actriţa şi-a dus copiii la shopping, în Los Angeles, înteaga familie fiind acum în America după câteva zile petrecute în Franţa, pe proprietatea lor de la Miraval.

 

Cei doi copii s-au schimbat mult, moştenind trăsăturile frumoase ale părinţilor lor. Vivienne este o fetiţă cu părul lung, delicată, în timp ce Knox seamănă foarte mult cu tatăl lui, dar şi cu Shiloh, sora lui mai mare.

 

Angelina a preferat să fie, ca de fiecare dată, foarte discretă, alegând un outfit negru şi ochelari de soare. Vivienne a purtat o rochiţă colorată, în timp ce Knox avea un tricou cu New York.

 

De curând, Brad Pitt a făcut o adevarată declaraţie de dragoste pentru familia sa, tatuându-şi pe braţul drept iniţialele Angelinei şi ale celor 6 copii ai lor.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva