Cât s-a schimbat! Cum arată Al Bundy, la 69 de ani

Publicat pe

Actorul Ed O’Neill, devenit celebru datorită serialului 'Familia Bundy',  a regăsit succesul cu serialul 'Modern Family', unde joacă rolul unui american cu o afacere profitabilă, care e căsătorit cu o femeie superbă, mult mai tânără decât el, personaj interpretat de Sofia Vergara.

 

al-bundy

Mulți în rețin din rolul lui Al Bundy, unde era un amărât vânzător de pantofi, cu o nevastă leneșă și doi copii deloc reușiți. Atunci era mai tânăr, dar nu era vreun bărbat impresionant. Nu arăta grozav, nu avea un corp lucrat și nici nu deborda de inteligență (prin prisma personajului interpretat).

 

Acum, ajuns la 69 de ani, Ed O’Neill e un bărbat prezentabil, cu mai puțin păr, ce-i drept, dar care se menține foarte bine pentru vârsta lui. Actorul a început să practice artele marțiale în urmă cu mai mulți ani, iar rezultatele se observă. Chiar dacă la chip pare un bătrânel, prin haine poți să ghicești că, de fapt, fostul Al Bundy se menține foarte bine.

familia-bundy

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter