Cătălin Botezatu, alături de Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi: "Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută"

Publicat pe

La doar trei luni de când au devenit soț și soție, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar. Iată cum a reacționat Cătălin Botezatu, prieten bun și fost iubit al Biancăi la auzul veștilor!

Zvonurile tot mai dese despre despărțirea celui mai controversat cuplu din showbiz s-au materializat recent – Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să divorțeze și, potrivit informațiilor apărute în presă, acest lucru s-ar fi petrecut în primul rând din cauza violenței omului de afaceri. De-a lungul timpului, au apărut chiar fotografii în care pe trupul și pe chipul Biancăi se puteau observa vânătăi, iar odată cu divorțul, zvonurile au fost cumva confirmate. Iată ce declara Alex Bodi pentru spynews.ro:

'În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul.

Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi'.

„Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită”

Prieten bun și confident al Biancăi, designerul Cătălin Botezatu a luat atitudine, exprimându-și ferm opinia:

Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el.

Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie consider că esti total lipsit de texte, de diplomație. (…)

Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea. Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile. În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită nu trebuie să se sacrifice pentru nimic.

Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie. Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înainte', a mărturisit Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu, alături de Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi: "Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută"Cătălin Botezatu, alături de Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi: "Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter