Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 25 mai 2023, 13:15

Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă ne-a oferit răspunsul în noul număr al revistei VIVA!, cel de noiembrie, disponibil deja pe piață. Designer-ul ne-a vorbit cu sinceritate despre căsătorie, dar și despre femeile care i-au marcat viața. Printre altele, a amintit-o și pe Dana Opșitaru, marea lui iubire, dezvăluindu-ne ce a însemnat, de fapt, pentru el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin, care sunt femeile din viața ta care ți-au marcat existența? Mă refer și la iubite, dar nu numai…

Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.

catalin-botezatu-1-2catalin-botezatu-1-2

Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat.

Citește și: Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani:”Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru…”

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile'

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:”Avem foarte mari emoții”

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze:”Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…”

Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu

Ai regretat vreodată că nu te-ai căsătorit?

Nu, niciodată.

Chiar, cum te împaci cu alegerile tale în societatea noastră, în care înseamnă că ai ceva în neregulă dacă nu ești căsătorit și nu ai copii…

Nu cred că se mai pune problema să fii catalogat în acești termeni în 2022. Văd în jurul meu familii care trăiesc într-un compromis, chiar și cele cu copii. Nu cred că doi oameni care se iubesc nu pot trăi împreună până la moarte fără a avea un act la o primărie. Poți trăi în armonie așa cum îți dorești. Este o chestiune de opțiune personală modul în care fiecare decide să își trăiască viața, dacă decide să își întemeieze sau nu o familie, și nimeni nu ar mai trebui să judece astfel de alegeri.

„Nu mai am timp de relații'

Ce se întâmplă acum în viața ta sentimentală?

Haos. Este o perioadă destul de aglomerată, am ales de mult drumul bătătorit al muncii și al carierei și nu mai am timp de relații, de iubire. Sunt într-un carusel profesional și nu știu ce să fac, dacă să mă opresc o secundă să mă gândesc la mine sau să continui ceea ce îmi aduce niște satisfacții extraordinare. Este greu să alegi între o carieră fulminantă și o viață liniștită.

Hai că-mi vine să și râd… Uite ce sugestii îmi dă Google acum, la căutarea numelui tău. Cătălin Botezatu haine, Cătălin Botezatu rochii, vârstă, avere, soție… Cred că nu vom avea niciodată răspuns la întrebarea „Cătălin Botezatu soție, nu?

Nu.

La final, aș vrea să aflu și ce proiecte profesionale mai ai pentru viitorul apropiat, că știu prea bine că nu suporți să stai degeaba..

Majoritatea sunt legate de fashion. Am câteva prezentări în țară, apoi voi avea show-uri la Dubai, la Abu Dhabi și Geneva. Am început să lucrez la cele două colecții pentru Paris Fashion Week și New York Fashion Week. Am și un proiect de televiziune, însă mă gândesc dacă voi avea timp să mă implic, având în vedere și proiectele imobiliare pe care le desfășor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton