Cătălin Botezatu este grav bolnav. Designerul are o tumoră rară şi va fi operat de urgenţă!

Publicat pe

Cătălin Botezatu este grav bolnav. În luna iulie, designerului i-a fost depistată o tumoră la apendice şi face chimioterapie, iar astăzi va fi operat de urgenţă, intervenţie în urma căreia îi va fi tăiat jumătate din colon.

Cătălin Botezatu este grav bolnav. Designerul are o tumoră rară şi va fi operat de urgenţă!Cătălin Botezatu este grav bolnav. Designerul are o tumoră rară şi va fi operat de urgenţă!

Neoplasm Mucinos Apendicular – acesta este diagnosticul primit de Cătălin Botezatu, în urma unor analize minuţioase realizate într-o clinică din Istanbul. Din fericire, în urma testelor s-a constatat că nu sunt prezente metastaze.

Botezatu va trece astăzi printr-o operaţie extrem de grea, în urma căreia medicii îi vor extirpa o parte din colon.

„Deși urmează o interventie extrem de dificilă, vreau să iau partea buna a lucrurilor, și anume faptul ca am depistat aceasta tumoră în faza incipientă. Abia azi am înțeles importanta controalelor medicale regulate', a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

În vârstă de 52 de ani, Cătălin Botezatu a mai fost internat de urgență la sfârşitul lui august, când i s-a făcut rău înainte să plece în Singapore, însă atunci s-a rezumat să spună că este vorba despre o problemă minoră s-a agravat brusc'.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter