Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul după operaţia la inimă. "Urmez un tratament"

Publicat pe

Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul. Acum câţiva ani, designerul a fost operat, medicii l-au urcat de urgenţă pe masa de operaţie. De atunci, acesta urmează un tratament delicat. În curând va pleca în Turcia pentru un control amănunţit!

În anul 2015,  Cătălin Botezatu a fost supus unei operaţii pe inimă, după în luna mai a anului 2014 i-au fost implantate stenturi. Doctorul care l-a operat pe designerul român a declarat că acesta prezenta un risc ridicat de infarct. La trei ani distanţă, mai exact acum, în luna mai, Cătălin a declarat că trebuie să ajungă de urgenţă la un control la inimă în Turcia. Din cauza programului foarte aglomerat, nu are timp. Ştie însă cât de importantă e starea sa de sănătate.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil', și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul. Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin”, a declarat designerul pentru avantaje.ro.

Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul după operaţia la inimă

Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul după operaţia la inimă

Ce intervenţii estetice are Cătălin Botezatu

Adina Alberts, celebrul chirurg estetician, a comentat felul în care arată Cătălin Botezatu. Iată în materialul VIDEO dacă are sau nu intervenţii estetice.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter