Cătălin Botezatu explică de ce nu are iubită: "Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și..."

Publicat pe

Cătălin Botezatu a explicat de ce nu are o iubită pentru că mulți dintre fanii săi sunt interesați și de viața sentimentală a designerului, nu doar de creațiile sale vestimentare. Cătălin Botezatu e foarte pretențios atunci când vine vorba despre o iubită, nu vrea nici una tânără, dar nici una de aceeași vârstă cu el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 55 de ani, Cătălin Botezatu este singur, așa cum îl știe lumea de ceva timp și spune că nu a găsit încă partenerul potrivit de viață. Bote spune despre el că este iubitul ideal, însă cu toate astea nu reușește să dea peste femeia care să constate lucrul acesta pe pielea ei. Și cu inima ei!

Cătălin Botezatu explică de ce nu are iubită: "Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și..."Cătălin Botezatu explică de ce nu are iubită: "Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și..."

De ce nu are Cătălin Botezatu iubită

Întrebat în cadrul unui interviu dacă e îndrăgostit, Botezatu a mărturisit că da, dar de cariera lui, de munca sa, nu de o femeie.

„Sunt Săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii.

Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…)

N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!', a mărturisit el pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie:Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului’ / EXCLUSIV

Cum arată iubita ideală pentru Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a acumulat experiență în dragoste, după mai multe relații eșuate, așa că acum e foarte precaut când e vorba despre o nouă iubire. Cum trebuie să arate iubita ideală pentru el?

„Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?!

Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus.

Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă.

Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!

Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine.

Sau dacă iei una de-asta „babă” cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: „Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!”, lasă-mă în pace!„, a mai spus Bote.

Bote recunoaște că a fost la bordel

Bote spune că nu a dat niciodată bani femeilor. Cadouri da, dar bani, nu. În schimb, a plătit la bordeluri pentru că acolo nu ai acces altfel.

Și eu știu că sunt un vânat. Și eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani.

N-am ajuns încă… Sunt sigur că vine o vreme să plătești, dar nu dau bani. Am dat la pufuri în Germania, aia e altceva, aia e băiețește, dar acolo e de distracție, n-ai cum să nu plătești la puf că e intrarea… Am fost în mai multe pufuri, în toată lumea', a mai spus el pentru fanatik.ro.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter