Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară de la PRO TV: „M-am speriat și...”

Publicat pe

Cătălin Măruță a avut o primă reacție, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Pro TV. Se zvonea că emisiunea „La Măruță' va fi mutată pe postul Acasă TV, pentru că cei de la conducere și-ar fi dorit să crească audiența și pe celălalt post al trustului. Cătălin Măruță a comentat „concedierea” sa de la Pro TV, azi, chiar în timpul emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a auzit speculațiile privind concedierea sa de la Pro TV, Cătălin Măruță a declarat în emisiune că este o informație falsă, iar show-ul care îi poartă numele va fi difuzat în continuare de la aceeași oră și pe același canal. Cătălin Măruță a recunoscut că și el s-a speriat în primă fază, când a auzit această informație.

Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară de la PRO TV: „M-am speriat și...'Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară de la PRO TV: „M-am speriat și...'

Cătălin Măruță, prima declarație după ce s-a spus că va fi scos de pe PRO TV și că emisiunea lui se va muta la Acasă TV

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu', a spus moderatorul.

Emisiunea „La Măruță' nu suferă modificări și va putea fi urmărită de telespectatori la fel ca și până acum. Soțul Andrei a lămurit situația controversată în ediția de astăzi, 19 mai, a emisiunii pe care o prezintă de 15 ani, la PRO TV.

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței. A făcut imaginile publice

Citește și: Laurențiu Cazan propune schimbarea regulamentului de la Eurovision, după marele scandal: „Poți cânta bine la repetiții, iar în concurs să n-ai o mare calitate’

Citește și: Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă:„Mă doare ficatul de câtă supărare am avut’

Cătălin Măruță este de 15 ani la Pro TV

Cătălin Măruță a început colaborarea cu PRO TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte emisiunea „Happy hour'.

După 6 ani, show-ul și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță'. De 15 ani, Cătălin Măruță lucrează la PRO TV și nu are de gând să renunțe prea curând la emisiune.

Pe lângă show-ul de la PRO TV, soțul Andrei se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță', care se numără printre cele mai urmărite podcasturi din România. Pe YouTube, Cătălin Măruță are milioane de vizualizări.

Mutarea lui Măruță la Acasă TV, o ipoteză… logică, pentru creșterea audienței

Cătălin Măruță ar putea să dispară de pe 'sticla' Pro TV în cel mai scurt timp! CANCAN.RO a scris că emisiunea 'La Măruță', difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, va fi mutată pe 'Acasă TV', entru creșterea audienței.

Șefii ar fi nemulțumiți de faptul că televiziunea concurentă, Antena, are cifre de rating mult mai mari pe acel tronson de timp, adică de la ora 15:00, când este difuzată emisiunea lui Cătălin Măruță.

Așa că a venit ideea mutării 'La Măruță' pe 'Acasă TV', iar în locul ei să apară un realityshow similar cu ceea ce se vede la Antena 1, a scris cancan.ro ieri. Fum fără foc nu iese, astfel că doar timpul va dovedi ce se va întâmpla cu emisiunea lui Măruță.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter