Cătălin Scărlătescu s-a îngrășat din nou după ce slăbise 50 de kilograme. Ce greutate are acum juratul de la Chefi la cuțite

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu face furori acum la Chefi la cuțite, dar a fost prins. Acesta s-a îngrășat mai multe kilograme, tocmai după ce slăbise drastic în sezonul trecut. Iată cât cântărește acum și ce planuri are pentru a reveni în formă!

Cătălin Scărlătescu uimesc în urmă cu aproximativ 2 ani de zile când se pusese pe slăbit. Timpul a trecut iar el impresiona cu silueta după ce dăduse jos aproximativ 50 de kilograme. Chef-ul a avut ambiție și s-a transformat din punct de vedere fizic.

Iată că acum, în noul sezon Chefi la cuțite difuzat de Antena 1, Cătălin Scărlătescu s-a urcat pe cântar. Mare le-a fost mirarea tuturor când au văzut că acesta s-a îngrășat din nou. Are peste 100 de kilograme. Toate preparatele pe care le-a gustat și-au spus cuvântul.

„101 kilograme am acum. Dar am mâncat acum…”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena 1.

Gina Pistol a fost de față când Cătălin s-a urcat pe cântar. I-a spus că trebuie să dea jos kilogramele acumulate. Ceilalți colegi s-au amuzat pe seama lui și îi spun în continuare „Grasule”.

Cătălin Scărlătescu s-a îngrășat din nou după ce slăbise 50 de kilograme. Ce greutate are acum juratul de la Chefi la cuțiteCătălin Scărlătescu s-a îngrășat din nou după ce slăbise 50 de kilograme. Ce greutate are acum juratul de la Chefi la cuțite

De la cine a moștenit Chef Cătălin Scărlătescu talentul din bucătărie? „Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi'

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi’, a mărturisit juratul.

Gustul mâncării s-a format în copilărie pentru Cătălin Scărlătescu și chiar dacă acum este pus în lumină prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care îi aduc aminte de bunătățile pregătite, cu drag, de către bunica sa. 

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter