Cătălin, soțul Addei, replică acidă pentru partenerul lui Abagiu din Asia Express 3: „Dintre Radu și Adda, Adda a fost fata mai tare astăzi”

Publicat pe

În cel de-al zecelea episod al emisiunii Asia Express 3, cuplul Radu – Alex Abagiu a fost la un pas să părăsească show-ul, însă au fost salvați de ancoră. În afară de Lia Bugnar și Maria Buză, toți ceilalți concurenți s-ar fi bucurat ca băieții să plece acasă, însă una dintre cele mai acide replici la adresa lor i-a aparținut lui Cătălin Rizea, soțul Addei.

Cătălin, soțul Addei, replică acidă pentru partenerul lui Abagiu din Asia Express 3: „Dintre Radu și Adda, Adda a fost fata mai tare astăzi'Cătălin, soțul Addei, replică acidă pentru partenerul lui Abagiu din Asia Express 3: „Dintre Radu și Adda, Adda a fost fata mai tare astăzi'

Cătălin cu Adda, frații Ristei și Radu cu Alex Abagiu s-au aflat într-o cursă nebună pentru ultima șansă în Asia Express, însă cei care au ajuns pe ultimul loc au fost Radu și Alex, situație care i-a bucurat pe ceilalți concurenți.

Imediat ce au aflat că ei nu sunt în pericolul de a părăsi competiția, Cătălin a avut o replică acidă la adresa perdanților. „Se pare că, dintre Radu și Adda, Adda a fost fata mai tare astăzi', a spus Radu, în momentul în care a trecut pe lângă băieți.

Replica a fost primită cu aplauze de ceilalți concurenți.

„Mi-a plăcut foarte tare replica! Vai, ce-mi plac astea! Păi… te dai la urs în papuci de casă! Eu aveam niște băieși în mine care dădeau petrecere când au auzit că Radu și Abagiu sunt pe ultimul loc!', a spus Speak, printre hohote de râs.

Pe de altă parte, iubita lui, Ștefania a completat: „M-am bucurat foarte tare că Adda și Cătălin nu au fost pe ultimul lor și au putut să le dea peste nas Abagiilor'

„Cred că la orice joc ar concura cu Adda, eu sunt sigur că Adda l-ar bate! I-am dat replica asta lui Radu pentru că el ne-a făcut o echipă slabă și chiar dacă am fi fost așa, nu avea nici un drept să spună treaba asta.', a continuat Cătălin, completat de soția lui: „Pe mine m-a deranjat foarte mult cum au pus problema. A fost nesimțit, punct!'.

Alex Velea și Mario Fresh s-au bucurat și ei că au fost nominalizați Radu și Abagiu să plece acasă.

Replica lui Radu

„Sincer, nu am ce să-i spun. Eu nu am venit aici să-mi valideze masculinitatea nici Cătălin, nici nimeni altcineva. Eu știu cine sunt… Eu sunt un bărbat, Cătălin e un bărbat… Putem să coexistăm pe acest Pământ – în Filipine momentan sau în București – fără să ne deranjăm unul pe altul de-acum încolo!”, a spus Radu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter