Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Viitorul ei soț, Bogdan Jianu, i-a făcut o surpriză romantică

Publicat pe

Cătălina Ponor împlinește 33 de ani azi, pe 20 august. Gimnasta este extrem de fericită, pentru că este mai îndrăgostită ca oricând și a vorbit deja despre logodna cu Bogdan Jianu, actor, cascador și regizor. Iată ce mesaj romantic i-a lăsat viitorul soț în văzul tuturor, pe Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Thank you for loving me, for keeping us toghether. You are the heart and the soul of this family. Happy birthday! Love you!” (n.r. Îți mulțumesc că mă iubești, că ai grijă de relația aceasta. Ești inima și sufletul acestei familii. La mulți ani, te iubesc!), a scris Bogdan Jianu pe Instagram.

Pe 8 august 2020, Cătălina Ponor a anunţat că se va căsători cu Bogdan Jianu, care i-a oferit un superb inel de logodnă. „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!', a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe Internet, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit. Bogdan Jianu a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru, de care s-a despărțit în anul 2016.

S-a născut pe 20 august 1987, la Constanţa. Este une dintre cele mai bune gimnaste ale României. În cariera sa a câştigat 23 de medalii-11 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz.

Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Viitorul ei soț, Bogdan Jianu, i-a făcut o surpriză romanticăCătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Viitorul ei soț, Bogdan Jianu, i-a făcut o surpriză romantică

Cele mai importante sunt cele trei medalii de aur de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 şi argintul și bronzul la JO de la Londra, din 2012. S-a retras din competiţiile sportive în anul 2017, la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră. Ultima sa reprezentaţie  fiind la o gală internaţională de gimnastică din Mexic, unde a obţinut trei medalii, două de  aur şi una de argint.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter