Cate Blanchett, ranita la cap in timpul unei reprezentatii teatrale

Publicat pe

Cate BlanchettCate Blanchett a suferit un accident, miercuri, in timpul unei reprezentatii teatrale, in Sydney, celebra actrita australiana fiind lovita usor in cap cu un aparat de radio, informeaza presa australiana.

Aceasta a anuntat in prima instanta ca actrita a fost lovita de un radio aruncat pe scena de unul dintre colegii sai, conform scenariului piesei „Un tramvai numit dorinta' pe care o juca in acel moment.

Purtatorul de cuvant al Sydney Theatre Company a confirmat ca actrita a fost lovita de un radio, dar a negat ca aparatul a fost aruncat pe scena.

„Nu este adevrat. Nu exista nicio scena in care un radio sa fie aruncat spre ea', a declarat Tim McKeough.

Incidentul a dus la anularea reprezentatiei din acea seara, insa Cate a promis ca va urca din nou pe scena joi seara.

Una dintre spectatoarele prezente in seara incidentului a declarat ca actrita sangera in zona capului si a gatului. „A jucat aproximativ 30 de secunde dupa care a iesit. Credeam ca se pregateste pentru urmatoarea scena, insa luminile s-au aprins si ni s-a comunicat ca din cauza unor probleme tehnice sala va fi evacuata.'

Foto: http://cate-gallery.com

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter