Cate Blanchett va fi Marianne, iubita lui Robin Hood

Publicat pe

Cate BlanchettActrita australiana Cate Blanchett o va interpreta pe frumoasa Marianne in „Robin Hood', versiunea regizorului britanic Ridley Scott.

Dupa ce a fost curtata de Brad Pitt („The Curious Case of Benjamin Button'), Leonardo DiCaprio („Aviatorul') sau George Clooney („The Good German'), actrita in varsta de 39 de ani va juca alaturi de Russel Crowe, castigator al unui premiu Oscar pentru „Gladiatorul', distribuit in rolul celebrului justitiar cu inima mare.

Participarea actorului neo-zeelandez in aceasta pelicula a fost anuntata de mult, insa Crowe fusese initial distribuit in rolul serifului din Nottingham.

Regina, vampa, profesoara de liceu, turista asasinata, personajele interpretate de Cate Blachett sunt pe cat de consistente, pe atat de variate. Capabila sa exprime perfect stari dintre cele mai diverse, Cate isi alege atent rolurile, facand numai ceea ce ii place.

Filmarile acestei productii pentru care a fost alocat un buget de 130 de milioane de dolari trebuie sa inceapa in aceasta primavara pentru ca „padurea in care se petrece o parte din actiune trebuie sa fie verde'.

Foto: http://www.cateblanchett.net/news

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter