Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la Suvivor 2023. Maria, soția lui: „Acasă, el ținea diete în care nu mânca câte șase-șapte zile”

Publicat pe

Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la Suvivor 2023. Pe parcursul edițiilor, Răznoinicul și-a demonstrat abilitățile sportive și a adus puncte importante pentru echipa sa. Concurentul are o carieră impresionantă în kickboxing și se pare că antrenamentele din decursul anilor îl avantajează la reality show-ul filmat în Republica Dominicană. Maria, soția sportivului, susține că acesta a slăbit drastic în cadrul competiției, însă crede cu tărie că acest lucru nu are cum să-i afecteze parcursul Războinicului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Iftimoaie a fost kickboxer și a participat la mai multe emisiuni televizate, între care și „Ultimul trib' sau „Ferma Vedetelor'. În edițiile trecute ale emisiunii „Survivor', Războinicul s-a accidentat și a ajuns de urgență la medic, dar chiar și cu mâna în gips acesta a anunțat că nu se va retrage din competiție. Recent, soția sportivului a făcut câteva declarații despre parcursul Războinicului în competiție, estimând că Ionuț Iftimoaie a slăbit aproximativ 10 kilograme. Cu toate acestea, se pare că fostul kickboxer este obișnuit cu dietele drastice, iar lipsa hrănii nu îi afectează concentrarea sau aptitudinile sportive.

Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la Suvivor 2023. Maria, soția lui: „Acasă, el ținea diete în care nu mânca câte șase-șapte zile'Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la Suvivor 2023. Maria, soția lui: „Acasă, el ținea diete în care nu mânca câte șase-șapte zile'

Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la „Suvivor' 2023. De 16 ani, Războinicul este căsătorit cu Maria și au împreună trei copii. Aceștia locuiesc în Bacău, orașul natal al sportivului. Încă de la castingul emisiunii, fostul kickboxer român spunea că este gata să se confrunte cu orice provocări din junglă, lucru pe care l-a și demonstrat încă din prima zi de când a ajuns în Republica Dominicană.

Citește și: Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ce decizie a luat: „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă'

Citește și: Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor: „A considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare”

Citește și: Catinca Roman, despre relația cu Oana Roman și mama lor, Mioara, internată într-un centru de recuperare: „Eu nu prea mă apuc să intru în polemici, dar sora mea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, adevărul despre alianțele de la America Express: „Andreea Bălan a construit o catedrală micuță, dar pe noi a uitat să ne anunțe'

Câte kilograme a slăbit Ionuț Iftimoaie la Suvivor 2023

Maria, soția Războinicului, spune că Ionuț Iftimoaie a slăbit aproximativ 10 kilograme la emisiunea de la ProTV. Totuși, antrenamentele din sala de sport i-au crescut rezistența acestuia de-a lungul anilor. Se pare că sportivul este obișnuit cu dietele drastice, lucru pe care îl susține chiar partenera de viață a acestuia.

„Ionuț rezistă, nu are probleme. Cred că a slăbit vreo zece kilograme, dar arată bine. Îl văd destul de liniștit și echilibrat acolo. Nu îl văd să aibă probleme sau să fie debusolat. Să sperăm că o să fie bine și nu o să se accidenteze atât de tare încât să fie nevoit să părăsească competiția.

Sportul l-a învățat pe Ionuț, în toți acești ani, să fie așa…disciplinat cum este el și acolo. Pentru Ionuț nu este problema cu lipsa hranei din Dominicană, pentru că acasă el ținea diete în care nu mânca câte șase- șapte zile și nu avea nimic. Ionuț stă foarte bine cu psihicul', a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!.

„Este o persoană sufletistă'

Maria l-a descris pe soțul acesteia ca fiind o persoană sufletistă și deschisă la dialog, lucru care se reflectă și în relațiile cu coechipierii săi și cu Faimoșii. Ionuț Iftimoaie este cel care a sărit în ajutorul Vicăi Blochina și a lui Sebastian Dobrincu, atunci când s-au accidentat în timpul probelor.

„Ionuț este un om bun, o persoană sufletistă. Nu este o persoană care ține ranchiună. Atunci când are o problemă, un conflict cu cineva anume, el spune, comunică, nu ține în el. Încearcă să rezolve problema pe moment, atunci, după nu mai are nimic cu acea persoană.

Este o persoană sufletistă, eu știam asta. Așa este și acasă. Atunci când apare o problemă, el ne spune mereu să mergem înainte că o să fie bine', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter