Catherine Deneuve a suferit un accident vascular, dar medicii nu au sărit să îi acorde primul ajutor. Toată lumea credea că joacă un rol!

Publicat pe

În noaptea de marți spre miercuri, când filma o scenă pentru lungmetrajul regizat de Emmanuelle Bercot „De Son Vivant”, Catherine Deneuve a suferit un accident vascular. Din fericire, erau medici la fața locului, mai ales că filmările aveau loc în spitalul din Gonesse, din Val-d’Oise, însă nimeni nu s-a îngrijorat, pe moment, pentru că toată lumea avea impresia că actrița joacă un rol.

Catherine Deneuve a suferit un accident vascular, dar medicii nu au sărit să îi acorde primul ajutor. Toată lumea credea că joacă un rol!Catherine Deneuve a suferit un accident vascular, dar medicii nu au sărit să îi acorde primul ajutor. Toată lumea credea că joacă un rol!

„Erau în timpul filmărilor, deci am crezut că joacă o scenă”, a declarat o sursă pentru publicația franceză Le Parisien.

Personalul din spitalul din Gonesse este obișnuit cu filmările și a păstrat discreția în legătură cu starea de sănătate a actriței. „Fie ea Catherine Deneuve sau nu, trebuie să respectăm secretul medical”, au declarat angajații, citați de Mediafax.

Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, nu va rămâne cu sechele, dar trebuie să se odihnească o perioada, potrivit unui comunicat dat publicității de familie, miercuri: „Din fericire, ea nu și-a pierdut funcțiile motorii, dar, bineînțeles, va trebui să se odihnească o perioada”.

O sursă a declarat pentru televiziunea franceză BFMTV că actrița suferă de „oboseală” din cauza unui program prea încărcat.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câștigat două premii Cesar, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneția, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin și o nominalizare la Oscar.

Simbolizand elegantă franceză, Catherine Deneuve este una dintre puținele actrițe din Franța care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreagă carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter