Catrinel Menghia este însărcinată cu primul copil. Iată prima imagine cu ea, gravidă!

Publicat pe

Catrinel Menghia este însărcinată, la 32 de ani, cu primul său copil. O primă imagine cu celebrul top model însărcinată a fost surprinsă recent, la Gala for the Global Ocean.

Catrinel Menghia este însărcinată cu primul copil. Iată prima imagine cu ea, gravidă!Catrinel Menghia este însărcinată cu primul copil. Iată prima imagine cu ea, gravidă!

Vedeta, care locuiește în Italia, a purtat o rochie neagră, din dantelă, care evidenția burtica de viitoare mămică. Este clar că actrița a vrut să împărtășească tuturor marea bucurie, pentru că și-a așezat mâinile astfel încât sarcina să fie evidențiată.

Catrinel Menghia este însărcinată - Foto: Getty

Catrinel Menghia este însărcinată – Foto: Getty

Tatăl bebelușului este iubitul vedetei Massimiliano Di Lodovico, cu care Catrinel are o relație stabilă de 6 ani. Bărbatul i-a devenit partener de viață după ce modelul a divorțat de Massimo Brambati.

Recent, Catrinel a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția, unde a apărut pe covorul roșu în ținute extrem de elegante, dar care ascundeau sarcina. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter