Catrinel Menghia sosita in tara pentru un proiect special

Publicat pe

Catrinel Menghia, supermodelul roman care a setat noi standarde in industrie pe tot mapamondul, s-a intors in tară pentru un proiect special.

Catrinel Menghia„In cei 10 ani de cariera am vazut multe concepte, insa rar ca acesta al atmosferei Greciei antice. Am pozat o singura data un concept al Romei antice, dar nu al Greciei. Din acest punct de vedere este un concept nou pentru mine si il apreciez in mod deosebit. De fapt, cred ca echipele creative si de productie se feresc in general de astfel de abordari pentru ca necesita multa energie din partea tuturor celor implicati.', a declarat Catrinel Menghia.

Din dorinta de a ilustra cat mai bine tinutele vestimentare antice, atmosfera de la sedinta foto a fost una calda si la propriu si la figurat. Toate modelele au purtat doar panze foarte fine si accesorii care le-au pus in valoare senzualitatea si feminitatea.

Conceptul este unul inedit, cu multa imaginatie si curaj. Este greu sa pot spune care dintre scene mi-a placut cel mai mult. Fiecare are complexitatea ei si in acelasi timp spectaculozitatea basoreliefurilor grecesti. Mie unul mi-au placut toate si cred ca vor starni multa admiratie', a subliniat Marius Baragan, fotograful cu care Catrinel Menghia a lucrat la acest proiect.

Catrinel Menghia

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter