Catrinel Sandu divorțează de soțul ei! Iată motivul separării

Publicat pe

Catrinel Sandu și soțul ei, Gabriel Trifu, își spun adio. Cei doi divorțează, iar anunțul a fost făcut chiar de Catrinel pe una dintre rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Catrinel Sandu și tenismenul Gabriel Trifu a luat sfârșit. După o lungă perioadă de timp petrecută în Statele Unite ale Americii împreună, fiecare o ia pe drumul lui. De dragul soțului său, vedeta a renunțat și la cariera pe care o avea doar pentru a-l urma pe acesta. Cei doi au împreună două fetițe.

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea.

După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.

Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!', este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter