Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret cu iubitul ei american!

Publicat pe

Anul 2019 a debutat perfect pentru Catrinel Sandu, care s-a căsătorit în secret cu iubitul ei Steve, un medic stomatolog american, tatăl a doi băieți. Catrinel a divorțat, în 2017, de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, căruia i-a dăruit două fiice.

Catrinel și Steva au spus DA în secret.

Povestea de dragoste dintre Catrinel Sandu și Gabriel Trifu a fost una extrem de mediatizată, la fel ca și despărțirea lor, una total neașteptată. Iată însă că fosta soție a tenismenului a găsit resursele necesare pentru a-și reface viața, iar acum este fericită alături de alt bărbat, la mii de kilometri de țară. După divorţul de fostul ei soţ, Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a vrut să revină în România alături de fetiţele ei, dar s-a răzgândit după ce a început relaţia cu Steve şi după ce şi-a găsit jobul visurilor, acela de profesoară de coregrafie la una dintre cele mai prestigioase şcoli de artă din Florida. Recent, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve în secret, dar fanii de pe rețelele de socializare s-au grăbit să o felicite de îndată ce au aflat:

„Felicitări!', „Ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. Parcă ieri sufereai după soțul tău, iar azi ai spus DA altuia', „Bravo ei că și-a refăcut viața', „Casă de piatră, sănătate, fericire și mulți copii vă doresc', „Să fiți fericiți', „Casă de piatră, oameni frumoși!'

Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire”

Cel mai important pentru Catrinel a fost faptul că fiicele ei, Sara și Lara, îl iubesc pe Steve și adoră să petreacă timp cu acesta, dar și cu cei doi fii ai săi. Iată ce declara fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, despre bărbatul căruia, recent, i-a spus DA,  în revista Unica:

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate.

Catrinel Sandu, alături de fiicele sale.

Catrinel Sandu, alături de fiicele sale.

Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice. Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere.

Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time'.

Foto: Unica, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter