Ce artiști vor cânta anul acesta la Victoria's Secret Fashion Show

Publicat pe

Prezentarea de modă din acest an se anunță a fi una de-a dreptul specială, printre invitații care vor întreține atmosfera numărându-se trei dintre cei mai în vogă artiști internaționali.

7 November 2012 - New York, New York - Rihanna. 2012 Victoria's Secret Fashion Show at The Lexington Armory. Photo Credit: Mario Santoro/AdMedia

Este vorba despre Rihanna, Selena Gomez și The Weeknd, nume sonore ale industriei muzicale a ultimilor ani.

 

Deși se credea că Taylor Swift va cânta pentru al treilea an la rând pe faimosul podium, se pare că aceasta a fost nevoită să-i cedeze locul bunei sale prietene, Selena, care este la prima experiență de acest gen. De asemenea, va fi și debutul solistului The Weeknd într-o astfel de prezentare de modă.

 

Rihanna, pe de altă parte, se va afla pentru a doua oară printre celebrelele fotomodele, aceasta bifând o reprezentație similară și în 2012.

 

Trioul muzical va urma pașii unor artiști de succes precum Ariana Grande, Ed Sheeran, Justin Bieber, Jay-Z, Kanye West, Maroon 5 și Nicky Minaj.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter