Ce cadouri a primit familia regală britanică în 2015

Publicat pe

Familia regală britanică a fost copleşită anul trecut cu numeroase daruri, multe dintre ele primite în timpul vizitelor pe care reprezentanţii monarhiei britanice le-au făcut în diverse colţuri ale lumii.

 

familia regala

 

Veselă, broşe, miere, servicii de ceai, păpuşi au ajuns la Regina Elisabeta a II-a, la Charles şi Camilla, dar şi la Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

 

Astfel, Charles şi Camilla au primit în timpul vizitei lor din Noua Zeelandă mai multe daruri pentru George şi Charlotte. Gazdele le-au oferit încălţăminte, o pălărie din lână organică, un poncho din lână pentru Charlotte şi un tricou pentru George. Şi din Irlanda, Charles şi Camilla s-au întors cu mai multe jucării pentru cei doi nepoţi ai lor.

 

Michelle Obama i-a oferit Reginei Elisabeta a II-a o vază Tiffany decorată cu argint, ceai, dar şi miere din grădina de la Casa Albă.

 

Charlotte a sărbătorit primul ei Crăciun şi a primit două păpuşi care i-au ofost oferite Prinţului Wiliam în cadrul unei vizite la Birmingham. Create de o firmă din Ţara Galilor acestea poartă numele Charlotte şi Catherine, în onoarea fetiţei şi a mamei ei, Ducesa de Cambridge.

 

Cadourile oficiale primite de familia regală pot fi purtate sau folosite, dar nu sunt considerate proprietatea personală a membrilor familiei regale. Darurile perisabile pot fi consumate sau dăruite, atât timp cât valoarea acestora nu depăşeşte 150 de lire.

 

Celelalte cadouri fac parte din colecţia regală care aparţine reginei şi urmaşilor săi, din 2003 fiind în vigoare reguli foarte strict privind aceste bunuri.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter