Ce copii mari au vedetele de la Hollywood!

Publicat pe

Vedetele de la Hollywood, pe care noi le percepem ca fiind încă tinere, datorită şi imaginii pe care şi-au format-o, au deja copii mari şi frumoşi care le calcă, într-un fel sau altul pe urme.

 

 

vedete_copii_mari_00c101bf79

 

Pamela Anderson continuă şi la cei 46 de ani pe care îi are să rămână un sex-simbol, chiar dacă acasă are doi băieţi mari. Fosta vedetă „Baywatch” şi-a ţinut fiii departe de ochii presei, dar şi de scandalurile în care a fost implicată, iar relaţia cu ei este una foarte apropiată. Într-un recent interviu, Pamela spunea că nu ştie dacă cei doi băieţi ai săi, Brandon Thomas Lee (17 ani) şi Dylan Jagger Lee (16 ani), au văzut filmarea în care făcea sex cu fostul ei soţ, Tommy Lee, însă este conştientă că internetul le poate oferi oricând informaţiile de care au nevoie. La Cannes, acolo unde vedeta a povestit experienţele sale traumatizante din copilărie, când a fost abuzată sexual şi violată, cel care i-a fost alături a fost băiatul ei cel mare.

FFN_IMAGE_51322707|FFN_SET_60074835

 

Vezi continuarea pe unica.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter