Ce dietă ține Regina Angliei pentru a-și menține greutatea, chiar și la 93 de ani. Are un truc la îndemâna oricui!

Publicat pe

La 93 de ani, Elisabeta a II-a arată impecabil și încă este în activitate. Acest lucru se datorează, evident, și regimului sănătos de viață abordat. Iată ce dietă ține Regina Angliei pentru a se menține în formă!

Regina Angliei are o dietă? E greu de crezut că, la 93 de ani, suverana Marii Britanii se mai abține de la ceva, dar acesta este, cu siguranță, secretul agilității și energiei de care dă dovadă. Elisabeta a II-a a depășit de mult speranța de viață din Marea Britanie și, chiar dacă are acces la cele mai noi descoperiri ale științei și la cei mai buni medici, Majestatea Sa are un secret la îndemâna tuturor. Regina Angliei ține o dietă care o ajută să se mențină în formă – nu este vorba neapărat despre o cură de slăbire, ci despre un regim de viață sănătos, pe care îl poate aborda oricine!

Când trebuie să faci față anual la zeci de dineuri, evenimente și banchete regale, unde sunt servite o mulțime de feluri gourmet, e destul de greu să-ți înfrânezi pofetele, dar totuși suverana Marii Britanii reușește. Cum? În viața de zi cu zi, se abține de la mai multe alimente nocive pentru sănătate, dar și pentru greutate. În primul rând, acum, din dieta Reginei Marii Britanii lipsesc aproape cu desăvârșire cartofii. În schimb, una dintre mâncărurile ei favorite sunt jumările din ou cu somon afumat și trufe. Trebuie să amintim, de altfel, și că una dintre plăcerile ei vinovate este ciocolata… Și, în pofida zvonurilor, nu bea zilnic, ci ocaziunal câte un cocktail sau un pahar de vin. Iată cum reușește Elisabeta a II-a să se mențină!

Dieta Reginei Angliei – cel mai simplu de ținut!

Fostul Chef al Palatului Buckingham scria în cartea sa de rețete că, spre deosebire de Prințul Philip, care „trăiește ca să mănânce”, Regina Elisabeta a II-a se limitează la porții mici, preferând să mănânce feluri de mâncare light. Studiile au demonstrat că doar prin consumarea unei porții mai mici de mâncare putem tăia aproape 25% din consumul zilnic de hrană.

Mai mult, suverana Marii Britanii adoră peștele (peștele la grătar este aproape nelipsit la prânz sau la cină și somonul afumat la micul dejun) și consumă întotdeauna legume proaspete, din producția proprie, asta însemnând că mănâncă doar fructe de sezon și niciodată căpșuni sau zmeură iarna. Asta nu înseamnă că Elisabeta a II-a se frustrează permanent; din când în când, suverana își permite și ceva dulce. Iar când are salam de biscuiti, mănâncă întreaga prăjitură, însă câte puțin în fiecare zi. Altfel, Elisabeta a II-a consumă în general ciocolată neagră, cu cât mai neagră, cu atât mai bine.

Pe scurt, secretul suveranei este moderația în toate, fără exces de grăsimi sau carbohidrați. Urmând acest regim de viață, aveți toate șansele să trăiți cel puțin la fel de mult ca Elisabeta a II-a.

Foto: Hepta

Ce dietă ține Regina Angliei pentru a-și menține greutatea, chiar și la 93 de ani. Are un truc la îndemâna oricui!Ce dietă ține Regina Angliei pentru a-și menține greutatea, chiar și la 93 de ani. Are un truc la îndemâna oricui!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter