Ce face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară. Fratele său, Augustin, l-a dat de gol: „E ceva foarte greu la vârsta lui, dar e mult mai fericit!”

Publicat pe

Lucian Viziru s-a retras din showbiz, a plecat din ţară și a luat-o de la zero în alt domeniu, despre care multă lume nici nu știa că-l pasionează: tenisul. Fratele său, Augustin Viziru, l-a dat de gol și chiar dacă a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să se retragă din televiziune, îl admiră pentru curaj.

Ce face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară. Fratele său, Augustin, l-a dat de gol: „E ceva foarte greu la vârsta lui, dar e mult mai fericit!'Ce face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară. Fratele său, Augustin, l-a dat de gol: „E ceva foarte greu la vârsta lui, dar e mult mai fericit!'

Lucian Viziru a decis să stea departe de televiziune, preferând să își dedice timpul tenisului, sport lui preferat. Augustin Viziru a mărturisit cum își câștigă existența fratele lui de când a refuzat să mai joace în seriale sau să cânte.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero', spunea Augustin Viziru anul trecut.

Lucian Viziru a plecat din ţară în urmă cu şase ani, când fiul său, Mihai, avea doar trei ani. S-a mutat în Germania, împreună cu băiatul şi soţia lui, Ema, şi chiar dacă i-a fost extrem de greu la început şi a fost nevoit să facă foamea, la propriu, Lucian nu a renunţat.

În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, spunea Lucian Viziru.

Cunoscut la noi în ţară ca actor şi cântăreţ, Lucian Viziru a ieşit din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme familiale grave.

„Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam, a povestit Lucian într-un interviu pentru Antena Stars despre motivul pentru care a plecat în Germania.

Lucian nu mai era fericit în România

„Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani de zile, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie.

Gogu Viziru a fost căpitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Năstase, domnului Ţiriac. El a antrenat în străinătate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin România. Acum, fratele meu a luat această cale, pentru că tot timpul el a fost atașat de bunicul nostru.

Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania și e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la București, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulți copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: „haide, vino și tu încoace să mă ajuți, că nu mai fac față'. dar nu este stilul meu. Eu nu am răbdarea lui sub nicio formă. ', a spus Augustin Viziru într-un interviu pentru VIVA!.

Născut pe 20 decembrie 1976, Lucian Viziru a jucat în telenovelele „Lacrimi de iubire”, „Inimă de ţigan” sau „Regina” şi a fost solist în trupa „Gaz pe foc”. În anul 2011 a înfiinţat trupa 'DarkTown', fiind si solistul trupei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter