Ce familie frumoasă are Nea Mărin! „Tatăl” lui Liviu Vârciu, un familist convins: „Am 40 de ani de căsnicie!” / Poze emoționante

Publicat pe

În emisiunile de la Antena 1, Nea Mărin este spaima vedetelor pentru că le pune la muncă și, la nevoie, apelează și la nuia. În viața privată, însă, „tatăl' lui Liviu Vârciu, așa cum le place lor să se alinte, este un familist convins. Nea Mărin este căsătorit de 40 de ani și este foarte mândru de familia lui.

Ce familie frumoasă are Nea Mărin! „Tatăl' lui Liviu Vârciu, un familist convins: „Am 40 de ani de căsnicie!' / Poze emoționanteCe familie frumoasă are Nea Mărin! „Tatăl' lui Liviu Vârciu, un familist convins: „Am 40 de ani de căsnicie!' / Poze emoționante

„Am 40 de ani de căsnicie, facem acum în decembrie. Eu cu soția mea am fost prieteni 5 ani de zile, ea deja ajunsese învățătoare în sat, eu eram în București și i-am zis să vină în București să se angajeze și după să fie soția mea. De 40 de ani suntem împreună. Dacă eu nu mă căsătoream cu Mioara, nu mă căsătoream. M-am căsătorit la 22 de ani, cred că nu mă mai lua nimeni', a spus Nea Marin, pentru Antena Stars.

La rândul său, Mioara, soția lui Nea Mărin, îi susține declarațiile și este la fel de fericită pentru familia lor.

„Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu ştiu dacă vreodată în viaţă am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea, afirmă emoţionată Mioara Barbu, cea care îi este soţie lui Nea Mărin de aproape patruzeci de ani.

Nea Mărin, pe numele Marin Barbu în buletin, are două fiice, Dana și Larisa, și trei nepoți.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter