Ce fete de la Survivor l-au atras pe Albert Oprea. Culmea, Maria Chițu nu este printre ele!

Publicat pe

S-a speculat foarte mult pe baza apropierii lui Albert Oprea de Maria Chițu, în lunile petrecute la Survivor, însă contrar aparențelor cei doi nu au avut o relație de dragoste, ci de amiciție. Întrebat, după concurs, ce fete de la Survivor l-au atras, Albert a numit patru concurente, dar cu nici una dintre ele nu a trăit o poveste concretă de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La un moment dat toată lumea credea că Albert era atras de Maria Chițu, la Survivor, mai ales că au existat și niște imagini intens dezbătute în care tânărul ar fi sărutat-o pe Maria în timp ce dormea.

Ce fete de la Survivor l-au atras pe Albert Oprea. Culmea, Maria Chițu nu este printre ele!Ce fete de la Survivor l-au atras pe Albert Oprea. Culmea, Maria Chițu nu este printre ele!

Episodul respectiv a fost lămurit în cele din urmă de cei doi într-o emisiune de televiziune. Aceștia au spus că relația lor a fost una amicală. Oprea s-a arătat chiar deranjat de insinuările potrivit cărora ar fi profitat că Maria dormea pentru a o săruta. Maria, la rândul ei, a spus că, pentru ea, Albert a fost ca un frate și nimic mai mult, potrivit fanatik.ro.

Ce fete de la Survivor l-au atras pe Albert Oprea

În schimb, Albert a recunoscut cu sinceritate, în repetate rânduri chiar, că a fost atras fizic de Simona Hapciuc și că își dorește să o cunoască mai bine pentru a afla dacă se potrivesc sau nu.

Însă Războinicul, care a primit o serie de întrebăru din partea urmăritorilor Survivor, a spus pentru prima oară că a fost atras nu de una, ci de mai multe fete.

„Ce fete te-au atras la Survivor?', a întrebat un fan. Răspunsul lui Albert a fost unul foarte clar: „Ana Porgras, Simona Hapciuc, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru'.

Citește și: De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui:„Țin în continuare la ea’

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie.Cum au sărbătorit

Ce se întâmplă între Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor după ce s-a zvonit că sunt împreună

Zilele trecute, Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor au fost surprinși în ipostaze tandre, lucru a alimentat bârfele potrivit cărora ar fi un cuplu.

Internauții au fost să știe dacă între ei este ceva mai mult decât o relație de prietenie. Drept urmare, fostul Războinic de la Survivor le-a răspuns la curiozități.

Unul dintre internauți i-a adresat următoarea întrebare lui Alber Oprea: „Ai avut vreo relație cu Simona?‘.  Fostul Războinic nu a răspuns concret la întrebare, lâsând loc de interpretări. „Am ținut și țin foarte mult la Simona’, a răspuns Albert Oprea, despre Simona Hapciuc.

Un alt internaut a întrebat „Cum e relația ta cu Simona Hapciuc?‘. Răspunsul nu s-a lăsat întârziat, însă a fost unul total neașteptat. Albert Oprea de la Survivor a spus că Simona Hapciuc este supărată pe el, dar speră că va reveni la sentimente mai bune pentru că el ține foarte mult la ea.

Simona Hapciuc nu putea să nu reacționeze la cele spuse de Albert Oprea în mediul online. După ce Albert a afirmat că ține la ea, fosta Faimoasă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a spus că sentimentul este reciporc. „Și eu te iubesc‘, a scris Simona Hapciuc, în engleză, pe Instagram, ca răspuns la afirmațiile lui Albert.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter