Ce fetiță frumoasă are Nicolae Mitea! Ce mai face fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu de când s-a retras din showbiz

Publicat pe

Mai bine de șase ani, cât timp a durat relația lor cu năbădăi, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea au ținut prima pagină a publicațiilor de scandal și a emisiunilor de gen. Odată ce s-au despărțit, fotbalistul s-a retras din showbiz, s-a însurat și a are o fetiță, declarându-se foarte fericit cu viața lui de acum.

Ce fetiță frumoasă are Nicolae Mitea! Ce mai face fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu de când s-a retras din showbizCe fetiță frumoasă are Nicolae Mitea! Ce mai face fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu de când s-a retras din showbiz

În ianuarie 2017, Nicolae Mitea s-a însurat cu Irina, iar în martie s-a născut fetița lor, Nicolle Ariana.

Mitea a renunțat la lumea mondenă și s-a orientat spre imobiliare. A construit un bloc în Pantelimon și mai are încă patru pe listă, apropiații fostului fotbalist declarând că acestuia îi merge foarte bine în afaceri.

La 34 de ani se consideră un bărbat fericit și este foarte mândru de familia lui. Înainte de a se căsători, sportivul a trăit povești de dragoste cu Raluca de la trupa Bambi și cu Andreea Tonciu, această din urmă relație fiind una extrem de mediatizată, din pricina scandalurilor dintre ei.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter