Ce frumoasă este cea de-a doua soție a lui Gheorghe Hagi! Uite cât de fericiți sunt împreună!

Publicat pe

În urmă cu 20 de ani, Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, o conducea în fața altarului pe Marilena, la doar patru ani după ce divorțase de prima lui soție, Leni.

 

11156163_829885670381198_4867715266986111652_n

 

Făcea minuni pe teren, însă nu a jonglat la fel și cu femeile, în viața personală. În 1994, Gică s-a despărțit de prima soție, Leni Celnicu, mutarea fotbalistului la Real Madrid fiind momentul care i-a făcut pe amândoi să realizeze că nu mai pot merge pe același drum. Un an mai târziu, Hagi se însura cu o brunetă frumoasă, machidoancă de-a lui, pe nume Marilena Vlahbei. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția unui alt mare nume al fotbalului românesc, Gheorghe Popescu.

 

Al doilea mariaj s-a dovedit a fi cu noroc pentru 'Maradona din Carpați', el și Marilena formând un cuplu până în prezent, iar anul acesta au aniversat 20 de ani de căsnicie.

 

Nunta lor, în 1995, a fost evenimentul monden al anului, de unde nu au lipsit nume mari ale showbizului sau sportului, printre care și fotbalistul Hristo Stoicikov, alături de care Hagi juca la Barcelona. Petrecerea s-a ținut cu mare fast la un faimos restaurant din stațiunea Neptun, la care au luat parte 300 de invitați.

 

Au doi copii împreună, Kira și Ianis

Brunetă, cu un zâmbet fermecător, Marilena este o femeie discretă și îl însoțește pe antrenorul Viitorului doar la evenimentele mondene, preferând să se ocupe departe de ochii presei de cei doi copii ai lor: Kira (20 de ani), care iubește teatrul și studiază în America, și Iannis (17 ani), care îi calcă pe urme genialului său tată.

 

Citeste continuarea pe Unica.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter