Nici prin gând nu-i trecea că va fi înșelată de Brad Pitt! Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca aceasta să devină amanta soțului ei

Publicat pe

Când Brad Pitt a filmat împreună cu Angelina Jolie „Mr. & Mrs. Smith”, actorul era căsătorit de cinci ani cu Jennifer Aniston. Aceasta din urmă n-a bănuit o secundă că soțul ei o va înșela cu partenera din film și a avut o scurtă discuție cu Angelina, înainte ca ea să devină amanta lui Brad.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Aniston n-a crezut că soțul ei, Brad Pitt, va duce în viața reală scenariul din „Mr. & Mrs. Smith” și o va înșela cu Angelina Jolie, partenera lui de la filmări.

Vorbind cu publicația Vanity Fair, Jennifer a detaliat prima și ultima ei întâlnire cu Angelina Jolie, când nu avea nici o idee ce va urma. Actrița a mărturisit că s-a întâlnit cu Jolie într-o parcare înaintea începerii proiectului Mr. & Mrs. Smith și i-a spus acesteia cât de încântat este soțul ei să lucreze cu ea.

Doar câteva luni mai târziu, Jennifer și Brad au divorțat, iar Angelina și actorul și-au început relația, speculându-se de la început că aceștia erau împreună încă din perioada filmărilor.

La doi ani de la divorțul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut o relație cu muzicianul John Mayer, iar apoi, din 2011 până în 2018, actrița a format un cuplu cu Justin Theroux.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston, întâlnire de gradul zero! Vor fi pentru prima oară împreună pe ecran, după 19 ani

Nici prin gând nu-i trecea că va fi înșelată de Brad Pitt! Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca aceasta să devină amanta soțului eiNici prin gând nu-i trecea că va fi înșelată de Brad Pitt! Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca aceasta să devină amanta soțului ei

Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă de 4 ani să divorțeze

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale peliculei 'Mr & Mrs. Smith' și la începutul acelui an, Jolie a fost implicată într-un scandal puternic mediatizat, fiind acuzată că este cauza divorțului actorilor Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Jolie și Pitt nu au comentat public natura relației lor până în ianuarie 2006, când actrița a confirmat că este însărcinată cu copilul celebrului actor. Cei doi au anunțat logodna în aprilie 2012, după șapte ani de relație, și s-au căsătorit pe 23 august 2014, în Franța.

Citeste si: Angelina Jolie a luat foc după ce Brad Pitt și-a dus noua iubită în Franța, chiar la castelul unde au făcut ei nunta. Reacția furibundă a actriței

Jolie și Pitt au împreună șase copii, dintre care trei copii biologici – Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptați: Maddox, Pax, și Zahara. Cei doi au divorțat în 2016, din cauza problemelor pe care actorul le avea cu consumul de alcool

Momentan, Angelina și Brad se într-o bătălie amară de când actrița a depus divorțul în 2016, iar cazul a fost trimis înapoi de mai multe ori.

Citeste si: Angelina Jolie a vorbit prima oară despre traumele provocate de divorțul de Brad Pitt: „Ani de zile am suferit. Nu mai știam de mine'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter