Ce mai face Mirela Voiculescu, văduva regretatului Cornel Fugaru, la 8 ani de la moartea artistului

Publicat pe

Mirela Voiculescu a fost una dintre cele mai apreciate artiste de dinainte de Revoluție. Artista, care împreună cu soțul ei, Cornel Fugaru, a format unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbizul vremii, are acum 61 de ani. Iată cum arată acum Mirela Voiculescu!

Mirela Voiculescu-Fugaru a fost unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii ușoare autohtone în anii 1980. Superba tânără de atunci nu se pregătise pentru profesia de artist, ci pentru cea de stomatolog, dar, după câte s-a dovedit, muzica a fost adevărata ei vocații. În anul 1981, Mirela Voiculescu a venit la București prin repartiție, pentru a profesa stomatologia. Destinul a vrut însă altceva. Cornel Fugaru, după ce a văzut-o cântând pe tânăra cu timbru vocal puternic și prezență scenică desăvârșită într-o emisiune TV, s-a îndrăgostit de ea, iar restul e istorie…

Cornel Fugaru a încetat din viață la 70 de ani

Cei doi – aflați fiecare la al doilea mariaj – s-au căsătorit și au format un cuplu și pe scenă, cuplu care a funcționat perfect, chiar dacă Mirela Voiculescu era mai tânără decât partenerul ei cu 18 ani. Artista i-a dăruit soțului ei un fiu (absolvent al Academiei de Studii Economice), însă, din păcate, Cornel Fugaru nu a apucat să se bucure de reușitele lui Vlad… Artistul a încetat din viață pe 13 iulie 2011, la vârsta de 70 de ani.

Acum, Mirela Voiculescu are 61 de ani și chiar dacă este marcată de tragedia prin care a trecut, încă nu și-a pierdut carisma și nici zâmbetul luminos de altădată. Deși nu se mai află în lumina reflectoarelor și nici în atenția publicului, aceasta încă mai profesează, pentru că Mirela Voiculescu nu a renunțat niciodată la meseria sa de bază, cea de stomatolog. În schimb, fanii săi și ai lui Cornel Fugaru nu le-au uitat melodiile poate celui mai carismatic cuplu din muzica ușoară românească din „Epoca de Aur”.

Foto: Facebook

Ce mai face Mirela Voiculescu, văduva regretatului Cornel Fugaru, la 8 ani de la moartea artistuluiCe mai face Mirela Voiculescu, văduva regretatului Cornel Fugaru, la 8 ani de la moartea artistului

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter