Ce mai face și cum mai arată Dan Bordeianu. E total schimbat față de cum era în telenovele, acum 15 ani

Publicat pe

Acum aproape 15 ani, Dan Bordeianu jucat în prima telenovelă românească, devenind peste noapte cel mai cunoscut star masculin din România. Numai iubirea', Lacrimi de iubire' și Iubire ca în filme' au ținut milioane de telespectatori în fața televizoarelor ani de zile, iar poveștile de iubire s-au mutat de pe peliculă în viața reală, relația dintre Dan Bordeianu și Adela povescu fiind una dintre cele mai mediatizate la vremea respectivă. Acum, viețile lor sunt cu totul altele… Iată cum arată și ce face acum Dan Bordeianu!

Anii 2000 au fost vremuri de glorie pentru telenovele, sute de actori cunoscuți până atunci doar unui public restrâns devenind staruri datorită micului ecran. Printre ei, un tânăr brunet, cu privire pătrunzătoare, cu părul ondulat, subțire, foarte departe ca fizic de actorii musculoși ai telenovelelor de azi… Este vorba despre Dan Bordeianu, a cărui popularitate a atins apogeul la mijlocul anilor 2000.

Și cum personajul lui Dan din telenovela „Numai iubirea” avea nevoie și de o parteneră pe măsură, Adela Popescu, pe atunci o tânără la fel de delicată și de o frumusețe atipică, i-a dat replica perfect, cei doi devenind cuplul de aur al producțiilor de gen și, ulterior, protagoniști. Între timp, cei doi au devenit un cuplu și în viața reală, relația lor durând din 2004 până în 2007…

A înșelat-o pe Adela chiar pe platourile de filmare…

A fost „doliu” printre fanii lor în momentul în care Dan Bordeianu și Adela Popescu s-au despărțit, mulți fiind convinși până în ultima secundă că a fost vorba despre o strategie de marketing… Dar nu, despărțirea a fost reală și a fost cauzată de infidelitatea actorului, care ar fi călcat strâmb chiar pe platourile de filmare cu o tânără care asigura figurația la „Iubire ca-n filme”. „Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru „rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii', declara ulterior Adela.

Au pornit pe drumuri separate

Au trecut 12 ani de atunci, iar telenovela lor a avut, în sfârșit, happy end, dar cu protagoniști diferiți… Ulterior, Adela și-a întâlnit marea dragoste, iar acum este o mămică fericită, ea și actorul Radu Vâlcan având doi băieței: Am avut si experiente neplăcute, însă nu am suferit nicio depresie din dragoste. Am fost înșelată și nu am reușit să trec peste acea infidelitate. Nu înțeleg femeile care fac asta. Eu una nu am putut. În Radu am încredere 100%. Nu credeam ca voi spune asta, însă așa este', a mărturisit Adela pentru enational.ro.

În 2015 s-a însurat și Dan Bordeianu, soția lui, Teodora, dăruindu-i o fetiță. Cei doi actori s-au întâlnit pentru prima oară abia anul trecut, pe 16 ianuarie, când Dan Bordeianu a fost invitatul Adelei la Vorbește lumea, emisiunea de la PRO TV. Deși nu a putut niciodată să treacă peste infidelitatea lui Dan, cei doi, deși reținuți, au găsit puterea să-și zâmbească și să poarte o discuție normală…

Adio, celebritate, dar rămân cu tine!

Deși după succesul fulminant din cele trei telenovele Dan Bordeianu s-a retras din lumea televiziunii, actorul nu a renunțat la scenă și la marea sa pasiune – teatrul. Între timp, tânărul subțirel, cu păr ondulat și privire enigmatică s-a schimbat. Are 43 de ani, părul grizonant și barbă, ceea ce-i sporește aerul rebel. Și are și o pasiune care îi sporește masculinitatea. Pe contul său de Instagram, actorul postează frecvent sculpturi din lemn, din mâinile sale ieșind adevărate opere de artă.

Foto: Instagram, Acasă, Libertatea, capturi ecran

Ce mai face și cum mai arată Dan Bordeianu. E total schimbat față de cum era în telenovele, acum 15 aniCe mai face și cum mai arată Dan Bordeianu. E total schimbat față de cum era în telenovele, acum 15 ani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter