Ce meniu sofisticat a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței sale!

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să-și creștineze fiica cea mică, pe Thea Iris Selena, și cum până pe 6 septembrie nu mai e mult, cei doi părinți au pus la punct toate detaliile. Iată ce meniu sofisticat au ales pentru botezul micuței!

Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena, va fi cel mai răsfățat copil, atât de către părinții lui, cât și de nași, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte.

Pulpă de rață, Cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, Somon cu Creveți Black Tiger, legume dulci cu sos de lemon butter, Roast Beef cu sos Remoulade, File de porc cu sos de prune – sunt doat o parte dintre preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitaților.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela și Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate și s-au decis asupra unor preparate sofisticate și savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Piesa de rezistență a meniului va fi pulpa de rață

Piesa de rezistență a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela și Tavi, a fost Pulpa de Rață servită cu garnitură de Cartofi Dauphinoise, varză caramelizată și sos de fructe de pădure. Rața este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase cărnuri de pasăre, iar bucătării o prepară astfel încât se topește în gură. Carnea este ținută într-o marinadă specială și apoi coaptă lent, astfel încât să fie rumenă și crocantă la exterior și fragedă la interior.

Cei doi au ales la pește să își răsfețe invitații cu un Somon însoțit de o delicatesă venită din Asia – Crevete Black Tiger, și o garnitură rețetă specială cu legume dulci și sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern, cu delicatese care cu siguranță îi vor încânta pe invitați.

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul, cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

Ce meniu sofisticat a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței sale!Ce meniu sofisticat a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței sale!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă