Ce moment impresionant! Metallica a cântat piesa "De vei pleca", a trupei Iris, în concertul de pe Arena Națională!

Publicat pe

Trupa Metallica le-a oferit ieri un moment extrem de impresionant fanilor săi, interpretând piesa „De vei pleca”, a trupei Iris. La fel de impresionant a fost și gestul faimoasei trupe, care a donat 250.000 de euro pentru pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, din cadrul proiectului „Dăruiește viața”.

Piele de găină' e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat De vei pleca'♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete… Vă mulțumim din inimă!Video credit: Raluca Talasman

Publicată de Cristi Minculescu pe Miercuri, 14 august 2019

În cadrul turneului  „Worldwired', legendara trupă Metallica – James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) – , aflată pentru a patra oară la București, și-a încântat din nou fanii, momentul exploziv al serii fiind cel în care cei patru membri au interpretat, acompaniați de un stadion întreg, faimoasa piesă „De vei pleca”, a trupei Iris.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru primul spital oncologic pentru copii

De departe însă, cel mai impresionant moment a fost cel în trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii (proiectul „Dăruiește viața”, coordonat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu). „Suntem o comunitate uriașă și construim împreună un spital' – a fost mesajul emoționant al celor patru rockeri.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp. Conform site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii, iar acestei mișcări i s-au alăturat, cu o sumă impresionantă, și rockerii de la Metallica!

Ce moment impresionant! Metallica a cântat piesa "De vei pleca", a trupei Iris, în concertul de pe Arena Națională!Ce moment impresionant! Metallica a cântat piesa "De vei pleca", a trupei Iris, în concertul de pe Arena Națională!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter