Ce moment impresionant! Metallica a cântat piesa „De vei pleca”, a trupei Iris, în concertul de pe Arena Națională!

Publicat pe

Trupa Metallica le-a oferit ieri un moment extrem de impresionant fanilor săi, interpretând piesa „De vei pleca”, a trupei Iris. La fel de impresionant a fost și gestul faimoasei trupe, care a donat 250.000 de euro pentru pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, din cadrul proiectului „Dăruiește viața”.

Piele de găină' e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat De vei pleca'♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete… Vă mulțumim din inimă!Video credit: Raluca Talasman

Publicată de Cristi Minculescu pe Miercuri, 14 august 2019

În cadrul turneului  „Worldwired', legendara trupă Metallica – James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) – , aflată pentru a patra oară la București, și-a încântat din nou fanii, momentul exploziv al serii fiind cel în care cei patru membri au interpretat, acompaniați de un stadion întreg, faimoasa piesă „De vei pleca”, a trupei Iris.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru primul spital oncologic pentru copii

De departe însă, cel mai impresionant moment a fost cel în trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea primului spital oncologic pentru copii (proiectul „Dăruiește viața”, coordonat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu). „Suntem o comunitate uriașă și construim împreună un spital' – a fost mesajul emoționant al celor patru rockeri.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp. Conform site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii, iar acestei mișcări i s-au alăturat, cu o sumă impresionantă, și rockerii de la Metallica!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro