Ce pensie are Gheorghe Turda. Câștigă mii de euro pe lună, după recalculare!

Publicat pe

Gheorghe Turda are una dintre cele mai mari pensii din România și asta nu se datorează neapărat activității sale în muzica populară, ci unei funcții importante pe care a avut-o în Ministerul Afacerilor Interne. Astfel, la 73 de ani, solistul de muzică populară a ajuns la pensie de câteva mii de euro pe lună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda a lucrat în urmă cu ani buni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Concret, acesta a ocupat din anul 1999 funcția de șef al Direcției de Cultură. Datorită acestui loc de muncă, solistul a ajuns să câștige bani frumoși lună de lună.

Ce pensie are Gheorghe Turda. Câștigă mii de euro pe lună, după recalculare!Ce pensie are Gheorghe Turda. Câștigă mii de euro pe lună, după recalculare!

Pensia sa chiar s-a mărit după ce Gheorghe Turda a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii.

Cel din urmă a solicitat mărirea indemnizației cu 50%. Procesul a durat ani buni, dar iată că interpretul a avut câștig de cauză.

Avocații săi au apelat la legea 6/2006 care arată că „pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică' primesc drepturi suplimentare.

Astfel, Gheorghe Turda a strâns o avere frumușică, iar banii pe care îi câștigă lunar îl determină să creadă că femeile pe care le cucerește îl vor, de fapt, pentru situația financiară foarte bună, așa cum s-a întâmplat cu Nicoleta Voicu.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:’Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea’/ EXCLUSIV

Citește și: Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman: „Câteodată când mă simt orfană

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, se însoară. Cum arată viitoarea lui soție

Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9.000 de lei. La aceasta se adaugă și alte venituri diverse, iar suma totală se ridică la 2.500 de euro, arată wowbiz.ro.

Solistul dispune de locuințe și un teren agricol de 3.000 de mp în județul Prahova, două mașini, o pianină în valoare de 7.500 de euro, bijuterii de familie care au un total de 6.000 de euro și câteva conturi serioase în bancă.

Gheorghe Turda are pensie bună, dar este ghinionist în dragoste

Banii pe care îi are nu pot cumpăra dragostea sinceră pe care o speră din partea unei femei. Ultima sa relație s-a terminat cu scandal, solistul acuzând-o pe Nicoleta Voicu că a fost pe interes.

„Îmi doresc să îmi refac viața, dar în momentul de față sunt în stand-by. Nu mă mai arunc cu capul înainte, ca un tânăr de 30 de ani, sunt bărbat serios. Îmi doresc să găsesc o femeie serioasă, nu o nebună. Nu vreau o femeie cu bani, cu carieră, vreau o femeie care să fie om, atâta tot. Nu caut latura aceasta financiară.', a transmis Gheorghe Turda, potrivit playtech.ro.

Gheorghe Turda susţine că a rămas, şi la 73 de ani, în putere: „Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter