Ce relație au acum Jojo și Monica Anghel, după ce au fost la un pas să devină cumnate: "Suntem gemene, sufletește"

Publicat pe

Jojo și Monica Anghel au fost la un pas să devină cumnate, după ce Jojo a primit inelul de logodnă de la fratele Monicăi. N-a fost să fie și relația cu Alexandru s-a destrămat în 2005, dar Jojo a rămas extrem de bună prietenă cu Monica Anghel. De fapt, relația dintre ele trece de granița prieteniei, cele două spunându-și una alteia „surioară”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jojo și Monica Anghel sunt prietene bune de peste 20 de ani și sunt convinse că sunt „gemene sufletești”! Chiar dacă relația dintre Jojo și fratele Monicăi Anghel nu a funcționat, ele au rămas ca o familie și se consideră surori. Recent, Jojo i-a făcut o adevărată declarație de dragoste prietenei sale bune.

Ce relație au acum Jojo și Monica Anghel, după ce au fost la un pas să devină cumnate: "Suntem gemene, sufletește"Ce relație au acum Jojo și Monica Anghel, după ce au fost la un pas să devină cumnate: "Suntem gemene, sufletește"

Ce relație au acum Jojo și Monica Anghel

„Niciodată n-am știut ce înseamnă să ai o soră, până când am întâlnit-o pe @monikanghel. Cu ea însă conexiunea a fost totală.

Ne spunem sis, de la surioara, de atâția ani de zile. Și pot spune că sunt onorată și fericită că fac parte așa din viață ei.

Monica spune să suntem gemene sufletește și chiar cred că așa e. Te iubesc și te prețuiesc Moni! Aici eram după 7 zile de Master Detox.

Perioada care ne-a făcut bine fizic și sufletește și care ne-a unit și mai tare! Ne doresc tuturor să simțim respect una pentru cealaltă că femei și să ne onorăm în fiecare zi, mai ales acum, în luna noastră! Va îmbrățișez!', a scris Jojo pe Facebook. Alături, ea a postat și o fotografie în care ea și Monica Anghel se țin în brațe.

Citește și: Mircea Lucescu, primele declarații despre războiul din Ucraina:'Sufletul și inima mea sunt la Kiev'

Citește și: Solista Biu Marquetti a devenit bunică la 47 de ani:’Bine ai venit pe lume „

Jojo și Monica Anghel merg des în vacanțe împreună

Cele două vedete sunt așa de bune prietene, încât călătoresc împreună. În luna ianuarie au fost în vacanță în Iordania.

„Nu știu să existe în acest moment un lucru pe lumea asta care să îmi placă mai mult decât călătoriile. De fiecare dată când descopăr un loc nou simt că devin mai bogată sufletește.

Azi am aterizat în Iordania, destinație pe care nu am mai atins-o până în acest moment. Deocamdată ma aflu în Aqaba, la începutul călătoriei noastre, însa sunt multe lucruri fascinante de descoperit aici.

Ca de fiecare dată am o valiză plină de haine subțiri, deși @monikanghel mi-a spus să îmi iau și haine groase. Temperaturile fluctuează mult aici peste zi', a fost mesajul scris de Jojo în prima zi de vacanță a lor în Iordania.

Jojo a fost la un pas de nuntă cu fratele Monicăi Anghel

Jojo a trăit o poveste de dragoste cu Alexandru, fratele Monicăi Anghel, dar s-au despărțit în 2005, la un an de când primise inelul de logodnă și toată lumea se aștepta să-i vadă căsătoriți.

Însă, acest moment nu a dărâmat prietenia dintre Jojo și Monica Anghel, ba dimpotrivă. De altfel, și Jojo și Alexandru au rămas într-o relație decentă, de prietenie, după ce au pus punct poveștii lor de dragoste. Fetele au fost și colege în trupa Divertis și se iubesc ca două surori.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter