Ce se întâmplă cu sarcina lui Kim Kardashian cu o lună înainte de a naște

Publicat pe

Soția lui Kanye West are parte de o sarcină cu probleme, băiețelul pe care îl așteaptă nefiind așezat în poziția necesară nașterii până de curând.

51903668 Kim Kardashian heads to La Scala with her friend Jonathan Cheban in Los Angeles, California on November 9, 2015.  Kim is currently expecting her second child with husband Kanye West. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Se pare că starleta ar fi apelat la ajutorul doctorilor, aceștia reușind să-i întoarcă bebelușul în uter astfel încât să nu mai fie nevoie de o naștere prin cezariană.

 

Tocmai acesta ar fi fost și principalul său motiv de îngrijorare, Kim fiind foarte hotărâtă să nască pe cale naturală.

 

Procedura nu ar fi fost una foarte ușoară, însă, Kim notând pe blog-ul său că i s-a părut chiar mai dureroasă decât nașterea. Mai mult decât atât, aceasta a povestit că, în cazul în care lucrurile s-ar fi complicat, băiețelul său ar fi putut să fie adus pe lume chiar în weekend, cu ajutorul unei intervenții chirurgicale de urgență.

 

Deși vedeta a scăpat de ce era mai greu, norocul nu pare să fie chiar de partea ei, zilele acestea, cea mai cunoscută membră a clanului Kardashian confruntându-se cu o răceală și cu o infecție a sinusurilor.

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter