Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Vedeta a vorbit despre relația lor: ”În momentul actual...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu de câteva luni bune. Vedeta are acum o nouă relație cu Alex Bodi, iar cei doi par că se înțeleg foarte bine. Totuși, curiozitatea a fost ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav și care este relația lor acum.

După relația cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu și-a dat seama că are nevoie de un bărbat adevărat lângă ea. Soarta a făcut ca vedeta să se îndrăgostească de Alex Bodi, un bărbat care îi oferă toată atenția lui. Bianca Drăgușanu este mai tot timpul alături de noul iubit, iar aceștia pleacă tot mai des în vacanțe.

Chiar dacă are o altă relație, Bianca Drăgușanu păstrează legătura cu Victor Slav. Pe cei doi îi leagă fetița lor, Sofia Natalia, care este plină de energie, iar atitudinea nu-i lipsește. „În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru', a povestit vedeta pentru Click.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de lux

Alex Bodi ar face orice pentru Bianca Drăgușanu și o răsfață așa cum știe el mai bine. Bărbatul a dus-o pe vedetă într-o vacanță de lux, în Dubai. Bianca Drăgușanu nu este pentru prima dată în Dubai, ea a mai fost acolo cu Adrian Cristea, dar și cu Victor Slav, chiar înainte ca cei doi să se despartă.

Citește și: Bianca Drăguşanu şi drama copilăriei. Nu avea casă şi locuia într-o singură cameră, în incinta stadionului de fotbal

Citește și: Bianca Drăgușanu și iubitul ei, vacanță de lux. Unde a dus-o Alex Bodi pe vedetă

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter