Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir: „Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir. Luna aceasta, în paginile revistei VIVA!, o întâlnim și pe Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Deși o vedeți mai mereu pe micul ecran, nu se știu prea multe lucruri despre viața ei personală. Îndrăgita vedetă a ales să păstreze mereu discreția în privința acestui aspect, însă, cu toate acestea, ne-a „dat puțin din casă', de dragul cititorilor noștri. Iată ce ne-a spus despre bărbatul ideal!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Extrapolând, nici în viața personală nu te-ai complăcut în relații care nu te mai făceau fericită. Nu e un secret că ai fost căsătorită de două ori… Este singurătatea o alegere mai bună unei vieți cu prea multe compromisuri?

Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir: „Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege' / EXCLUSIVCe se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir: „Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege' / EXCLUSIV

Citește și: Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață:„Dacă am investit sentiment şi suflet…'

Citește și: Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca:„O cunosc dincolo de micul ecran'. Ce crede și despre Teo Trandafir

Citește și: Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soț, după nunta fiicei sale:”Nu poți să înșeli un om…”

Citește și: Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara:„S-au cunoscut. Mama a zis că e…'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir

Acum ești fericită, iubești? Povestește-ne, te rog, despre bărbatul din viața ta! Ce calități trebuie să aibă omul lângă care ți-ar plăcea să îmbătrânești?

Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte.

Care sunt concesiile pe care le faci sau le-ai făcut pentru ca relația ta de cuplu să meargă? Ce nu ai accepta niciodată?

Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument.

Ce spune vedeta despre regrete

Privind în urmă, ai vreun regret privind viața personală sau cea profesională? E ceva ce ai face altfel dacă ai putea?

Nu pot să fac altfel. Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc.

Până în momentul ăsta, pare că ai bifat totul atât pe plan personal, cât și profesional. Că să încheiem într-o notă amuzantă, dacă te-ai întâlni cu peștișorul de aur, care ar fi cele trei dorințe pe care ți le-ai pune?

Să nu îmi moară prietenii, să nu îmi dea Dumnezeu ce Îi cer, ci ceea ce vreau și am nevoie cu adevărat și să înceapă să vină vremuri mai bune pentru toată lumea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter