Ce spune Ioana Ginghină despre noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Declarație surprinzătoare: „Bag mâna în foc că…”

Publicat pe

Atât de repede și-a refăcut Alexandru Papadopol viața după divorțul de Ioana Ginghină, încât lumea a fost convinsă că relația actorului cu Adriana Titieni a început cu mult timp înainte. Ioana, în schimb, nu crede că bărbatul cu care a fost căsătorită 12 ani ar fi înșelat-o vreodată.

„Mă simt perfect. După divorț am fost dărâmată, dar acum, după vacanță, pot să spun că am un moral foarte bun. Eu bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat. Noi nu mai eram de mult timp împreună, înainte să anunțăm divorțul. A avut timp să-și facă o relație cu Adriana.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru click.ro.

După despărțirea de Papadopol, Ioana a plecat într-o vacanță în Grecia, împreună cu fiica lor, Ruxandra.

Actrița mărturisește că nu se grăbește atât de tare ca soțul ei să-și refacă viața, chiar dacă este o femeie curtată.

„N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu.”, a declarat Ioana Ginghină, la Antena Stars.

Cine este Adriana Titieni

Adriana Titieni (43) este soția marelui actor Adrian Titeni (56), cel care i-a fost mentor lui Alexandru Papadopol atât în facultate, cât și la examenul de doctorat.

Actrița și soțul ei au împreună doi copii – Ariadna (21), studentă la Medicină, și Marc (19), student la Teatru, iar singura dovadă că cei doi s-ar fi despărțit deja este faptul că actrița și-a schimbat numele pe contul de Facebook, unde se numește din nou Irimescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro