Ce spune Radu Vâlcan despre copilul pe care vrea să-l aibă cu Adela Popescu

Publicat pe

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au căsătorit în august, anul acesta, în cadrul unei ceremonii restrânse, departe de ochii presei și ai curioșilor, iar acum nu exclud posibilitatea de a avea un copil.

Adela Popescu si Radu Valcan

Un copil e ceva firesc acum pentru noi, aşa cum a fost şi căsătoria noastră. Îmi doresc foarte mult o fată. Să semene cu Adela, deşteaptă, talentată şi frumoasă ca şi ea, dar să mă iubească pe mine. Aşa se spune, nu, că fetele sunt foarte apropiate de taţii lor', a declarat Radu Vâlcan pentru Libertatea.

Cei doi s-au căsătorit pe 22 august, pe domeniul Hadar Chalet, unde au avut parte de o atmosferă magică, având alături prietenii dragi şi familiile.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Radu și Adela ne povesteau cum a avut loc cererea în căsătorie
Radu Valcan si Adela Popescu

Adela: Eu am sunat-o pe mami imediat ce am ieșit de la restaurant. S-a consumat momentul numai între noi, nu am fost perturbați de ni­meni și nimic. Timpul parcă s-a oprit în loc. Practic, am fost dați afară din restaurant, pentru că se închidea. Altfel, am fi stat la povești până dimineața.

Radu: I-am sunat imediat pe cei apropiați nouă. Personal, nu cred că au fost foarte surprinși, dar s-au bucurat. Pentru mine, momentul în care mi-am dat seama că vom ajunge în această fază s-a petrecut undeva pe la în­ceputul relației noastre. (râde) Efectiv, s-a întâmplat într-o seară de toamnă, cu puțin timp înainte să anunțăm la rândul nostru.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter