Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului: „E o persoană nou intrată în viaţa lui!”

Publicat pe

La mai bine de șase luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, anchetatorii nu identificat deocamdată vinovații pentru moartea designerului, însă Laura Vicol, cea mai bună prietenă a acestuia, face lumină.

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului: „E o persoană nou intrată în viaţa lui!'Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului: „E o persoană nou intrată în viaţa lui!'

„Autorul moral este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune', a declarat Laura Vicol pentru Spynews.

Întrebată dacă pune în cârca unei anumite persoane accidentul designerului, aceasta a rectificat:

„Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el'.

„Voi spune totul când dosarul va fi finalizat. Nu e nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum. Există un autor moral, îl voi spune şi pe acela cu riscul de a fi dată în judecată ulterior, dar lumea trebuie să afle adevărul… El nu trebuia să plece la mare, nu trebuia! E o persoană nou intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui', a spus Laura Vicol. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter