Cele mai amuzante parodii cu Ivanka Trump, după ce fiica președintelui Americii a trecut printr-un moment jenant la summitul G20

Publicat pe

Ivanka Trump a stârnit un val de parodii pe internet, cu hashtag-ul #unwantedivanka, după ce fiica președintelui Americii a fost ignorată într-o întâlnire de grad zero la summitul G20 de la Osaka, Japonia. Nefericita intervenţie a Ivankăi într-o discuţie a liderilor mondiali a adus critici pe scară largă în online.

Cele mai amuzante parodii cu Ivanka Trump, după ce fiica președintelui Americii a trecut printr-un moment jenant la summitul G20Cele mai amuzante parodii cu Ivanka Trump, după ce fiica președintelui Americii a trecut printr-un moment jenant la summitul G20

În urma unei întâlniri stângace în Osaka, în cadrul căreia Ivanka Trump pare că încearcă să intervină într-o conversaţie a liderilor mondiali – printre care președintele francez Emmanuel Macron, premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau și președintele Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde – fiica lui Donald Trump, care este şi consilier senior la Casa Albă, a fost parodiată în mai multe momente semnificative din istorie, de la semnarea Declaraţiei de Independenţă a Statelor Unite până la capitularea Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Valul de postări cu #unwantedivanka a fost stârnit de jurnalista americană Erin Ryan. O postare o arată pe Ivanka Trump la Conferinţa pentru Pace de la Yalta, alături de Churchill, Roosevelt şi Stalin.

O altă postare o arată pe fiica lui Trump alături de Martin Luther King. De asemenea, fostul designer vestimentare a fost prelucată în fotografii alături de Prinţul Harry şi în camera de comandă din Casa Albă în timpul misiunii de capturare a lui Osama Bin Laden.

Alte postări o arată pe platourile de filmare a serialului „Friends/ Prietenii Tăi', traversând faimoasa stradă Abbey Road împreună cu membri trupei The Beatles, pe scenă cu Beyonce şi ca personajul principal în celebrul film al anilor 1980, „ET', citeaza Mediafax.

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter