Cele mai aşteptate căsătorii din 2014

Publicat pe

Cupluri care sunt împreună de ani buni sau altele formate recent ar putea ajunge anul acesta în faţă altarului. Iată care sunt îndrăgostiţii care şi-ar putea oficializa relaţiile în 2014, în cadrul unor ceremonii grandioase sau private.

 

 

Kim Kardashian şi Kanye West – Cei doi formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului, iar căsătoria lor ar fi cu siguranţă evenimentul anului. Mai ales, că amândoi visează la o ceremonie fastuoasă, cum alta nu s-a mai văzut. S-a spus că artistul ar vrea să o ceară pe Kim de soţie în timpul unei călătorii în spaţiu, dar şi că nunta ar putea fi organizată la Versailles. La bursa zvonurilor a aparut şi informaţia conform căreia Kim visează să îmbrace o rochie de mireasă precum cea a lui Kate Middleton.

 

 

Pippa Middleton şi Nico Jackson – Pippa, sora ducesei de Cambridge, s-ar fi logodit cu bancherul Nico Jackson în timpul vacanţei pe care cei doi au petrecut-o la sfârşitul anului trecut în India. Iar de aici şi până la posibilitatea organizării unei nunţi anul acesta nu a mai fost decât un pas.

 

 

Angelina Jolie si Brad Pitt – Şi anul acesta fanii cuplului Brangelina aşteaptă cu nerăbdare anunţul căsătoriei celor doi, mai ales că ar fi încheiat deja un contract prenupţial la sfârşitul lui 2013. E greu de prevăzut care va fi decizia celor doi actori în privinţa căsătoriei. Deocamdată, sigur este doar faptul că se vor muta pentru o perioadă în Africa de Sud, unde Brad va filma pentru o supraproducţie.

 

 

Olivia Palermo şi Johannes Huebl – Olivia Palermo, una dintre cele mai cunoscute style-icon-uri ale momentului şi modelul german Johannes Huebl formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, cei doi anunţându-şi logodna chiar pe 1 ianuarie, după ce au petrecut o vacanţă romantică pe insula Sfântului Bartolomeu. Dacă se vor hotărî sa se căsătorească anul acesta, Olivia va avea avea cu siguranţa una dintre cele mai spectaculoase  rochii de mireasă.

 

 

Diane Kruger şi Joshua Jackson – Diane ar fi primit se pare inelul de logodnă din partea iubitului ei, împreună cu care este 7 ani. Prin urmare, anunţul căsătoriei celor doi nu ar fi o surpriză pentru nimeni.

 

 

Kate Hudson şi Matthew Bellamy – Sunt logodiţi de acum 2 ani si au împreună un copil, născut în iulie 2011, aşa că sunt şanse mari să îi vedem anul acesta la altar pe cei doi.

 

 

Cele mai aşteptate căsătorii din 2014Cele mai aşteptate căsătorii din 2014

 

Olivia Wilde şi Jason Sudeikis – Anul acesta, Olivia urmează să nască primul copil al cuplului. Potrivit ultimelor zvonuri, cei doi ar putea să îşi oficializeze relaţia destul de repede, înainte de naşterea bebeluşului.

 

 

Foto: Hepta, Dailymail

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter