Cele mai bune joburi. Oriunde. Oricând.

Publicat pe

Pentru a veni în sprijinul celor care preţuiesc avantajele mobilităţii şi ale accesului la informaţie, eJobs.ro – site-ul nr. 1 în recrutarea online – a lansat luna aceasta noua aplicație pentru iPhone. Destinată candidaților aflați în căutarea unui loc de muncă, noua aplicaţie poate fi descărcată gratuit din AppStore şi este disponibilă tuturor celor care doresc să aibă acces rapid la cele mai bune joburi, de oriunde şi oricând.

 ejobs_app

Căutarea, filtrarea şi posibilitatea de a aplica la joburile relevante

 

Printre avantajele oferite de aplicaţia eJobs pentru iPhone se numără căutarea, filtrarea şi posibilitatea de a aplica la joburile relevante.

Un prim criteriu de selecţie pe care candidaţii îl pot aplica este tipul job-ului dorit. Utilizatorii aplicaţiei eJobs pentru iPhone pot accesa, aşadar, toate locurile de muncă sau doar pe cele de tip part-time, full-time sau project based.

În plus, candidaţii pot folosi şi celelalte criterii de căutare şi filtrare disponibilie pe eJobs.ro. Dintre acestea, cele mai importante şi relevante pentru utilizatori sunt: oraşul de lucru, domeniul de activitate şi nivelul de experienţă. Spre exemplu, un candidat din Cluj-Napoca aflat la început de carieră, care doreşte să îţi găsească job în Client Service (Serviciu Clienţi), are la dispoziţie peste 600 de locuri de muncă la care poate aplica simplu şi rapid. (http://bit.ly/eJobs_Cluj_entry_CS)

 

Un CV actualizat înseamnă un candidat relevant

 

Tot cu ajutorul aplicaţei eJobs pentru iPhone, utilizatorii pot accesa şi actualiza informaţiile din CV lor direct de pe telefonul mobil. Practic, candidații se pot bucura de toate avantajele contului lor eJobs, la care se adaugă mobilitatea.

„Pentru utilizatori, marele avantaj al folosirii aplicaţiei eJobs pentru iPhone este acela de a avea mereu acces la CV-ul lor. Practic, această facilitate unică îi ajută pe  candidaţi să își sporească şansele de angajare. Actualizarea constantă a CV-ului permite acestora să transmită companiilor angajatoare toate informaţiile relevante pentru postul respectiv: competenţe, experienţă, nivel de carieră şi educaţie.

În plus, folosirea aplicaţiei eJobs pentru iPhone le permite utilizatorilor să fie la curent cu joburile nou apărute pe eJobs.ro. şi să găsească variantele potrivite pentru a evolua în carieră.

În prezent, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot aplica, prin intermediul aplicaţiei eJobs pentru iPhone, la aprox. 3500 de job-uri active, adică la peste 13.850 de posturi la nivel naţional', a declarat Ana-Maria Cetăţean – Brand Manager eJobs Group.

Pentru a putea profita de oportunităţile profesionale care apar zilnic pe eJobs.ro şi a beneficia, totodată, de avantajele oferite de mobilitate, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot descărca şi utiliza 100% gratuit aplicaţia eJobs pentru iPhone.

 

Mai multe detalii despre aplicaţia eJobs pentru iPhone pot fi accesate pe: http://www.ejobs.ro/app/

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter