Céline Dion, într-o rochie complet transparentă, și-a șocat fanii. Artista nu a purtat nimic pe dedesubt!

Publicat pe

După ce, recent, a atras atenția tuturor defilând pe străzile Parisului în costum de baie, Céline Dion a șocat din nou, de data aceasta alegând să poarte o rochie complet transparentă, fără nimic pe dedesubt, la un show de fashion!

Céline Dion este, fără doar și poate, un fashion icon, dar în ultimul timp artista pare a se întrece pe sine în privința excentricității. Acuzată la un moment dat că exagerează în privința stilului vestimentar, artista și-a explicat alegerile din ultima vreme:

„Înainte eram mult mai conservatori. Fac asta pentru mine. Vreau să mă simt puternică, feminină și sexy”. Iar în ceea ce privește îngrijorarea fanilor cu privire la faptul că artista a slăbit prea mult, Céline Dion nu se arată deloc îngrijorată, ba chiar s-a dovedit inflexibilă în momentul în care a fost criticată că este mult prea slabă: „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!”.

Céline Dion a lăsat totul la vedere!

Drept urmare, artista a continuat să șocheze cu ținutele ei, dar și cu silueta piele și os. Nu mai devreme de ieri, Céline Dion a fost din nou în centrul atenției, la Paris, la show-ul de modă Iris van Herpen, Colecția de iarnă 2019, unde a îmbrăcat un outfit complet transparent, cu mânecă lungă, la care nu a accesorizat nimic. Părul dat cu gel și make up-ul pink smokey-eye au completat în mod fericit ținuta. Evident, Céline nu a purtat nimic nici pe dedesubt, fanii fiind șocați de îndrăzneala artistei de 51 de ani, al cărei outfit a fost, de altfel, extrem de apreciat de către fashion editorii prezenți la eveniment.

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter