Cea mai frumoasă cerere în căsătorie, la Emmy 2018. I-a oferit un inel cu o mare valoare sentimentală

Publicat pe de Alina Dan

Catalogată drept 'eficientă', mai degrabă 'plictisitoare' și dominată de un activism moderat, Gala EMMY de anul acesta a avut parte și de un moment spectaculos. Acesta a fost oferit de către regizorul Glenn Weiss, care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Jan Svendsen, chiar după discursul de acceptare a premiului. 

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie, la Emmy 2018. I-a oferit un inel cu o mare valoare sentimentalăCea mai frumoasă cerere în căsătorie, la Emmy 2018. I-a oferit un inel cu o mare valoare sentimentală

În backstage, cu o oră înainte de ceremonia decernării premiilor EMMY, Weiss și-a explicat decizia de a face acest gest personal în fața a milioane de oameni.

'Efectiv, singura persoană care a știut ce îmi rezervă viitorul a fost tatăl meu', a spus Weiss, subliniind că i-a cerut permisiunea tatălui său pentru a-și cere iubita de soție cu același inel pe care 'bătrânul' o ceruse pe mama lui. Weiss, care a câștigat, aseară, EMMY pentru organizarea galei, a adăugat că i-a anunțat în avans pe producătorii evenimentului cu privire la intenția lui.

Întrebat despre motivul deciziei de a-și cere iubita de soție pe scenă, Weiss a făcut referire la moartea mamei lui, care s-a petrecut în urmă cu numai două săptămâni. 'Au fost două dintre cele mai interesante și intense săptămâni din viața mea. Atunci mi-a venit în minte ideea care, acum, se va materializa. Lucrurile s-au așezat de la sine și sunt recunoscător pentru asta'.

De cealaltă parte, Jan Svendsen, care a lucrat anterior ca director de marketing la Broadway League, spune că propunerea a fost mai emoționantă decât își putea închipui. De când s-au întâlnit prima dată, în 2001, când au lucrat împreună pentru organizarea premiilor Tony, ea și Weiss au fost alături atât profesional, cât și personal. 'Am simit această propunere ca pe ceva firesc… Nu a existat nicio urmă de îndoială că nu vom fi împreună pentru totdeauna'.

Pentru Weiss, să meargă pe covorul roșu ținând în mână inelul de logodnă al mamei lui – 'mai valoros decât însuși Diamantul Hope' – , a fost 'cel puțin copleșitor', după cum însuși a mărturisit. Atunci când a îngenunchiat pe scenă, în fața iubitei și i-a înmânat inelul, spunându-i: 'Acum se află la persoana potrivită', emoția a ajuns la apogeu, iar întreaga asistență a apreciat întreaga scenă drept momentul de aur al serii.

FOTO: Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter