Cezar Ouatu a dezvăluit când se însoară cu Andreea Vilău. Cum își doresc să fie nunta

Publicat pe

Cezar Ouatu și Andreea Vilău sunt din nou pe drumul cel bun. După ce s-au despărțit o vreme la începutul acestui an, artistul și iubita lui s-au împăcat și sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Iată când va avea loc nunta!

Anul acesta, în februarie, Cezar Ouatu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că el și iubita lui Andreea Vilău, nu mai formează un cuplu… Dar iată că, în cele din urmă, chimia care i-a unit i-a adus din nou împreună, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată și gata să se căsătorească.

Invitat la Star Matinal, artistul a vorbit, printre altele, despre planurile de nuntă, despre care spune că nu au stabilit-o deocamdată, dar că aceasta se va petrece mai mult ca sigur la anul. singurul lucru în privința căruia nu au căzut încă de acord el și Andreea este genul de nuntă pe care-l vor face.

Și-a cerut iubita de soție de trei ori!

Cezar Ouatu a recunoscut că, pe de o parte, lui i-ar plăcea să facă o nuntă tradițională, care să conțină și o parte cu taraf, lăutari și, de ce nu?, maneliști, pe care spune că îi apreciază pentru faptul că interpretează live, dar și pentru calitățile lor vocale. În schimb, Andreea Vilău și-ar dori o nuntă glam, undeva pe plajă, într-un loc exotic, așadar încă se negociază.

Vom fi noi doi şi atât (râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte, ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a declarat Cezar Ouatu la Star Matinal, care nu a uitat să menționeze că, până să accepte cererea în căsătorie, și-a cerut iubita de trei ori de soție.

Foto: Instagram

Cezar Ouatu a dezvăluit când se însoară cu Andreea Vilău. Cum își doresc să fie nuntaCezar Ouatu a dezvăluit când se însoară cu Andreea Vilău. Cum își doresc să fie nunta
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter