Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie. Juraţii au fost impresionaţi de vocea lui

Publicat pe

Cezar Ouatu, la X Factor Marea Britanie. Contratenorul  a trecut de audiţiile show-ului „X Factor UK şi a reuşit să-i ridice în picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, care au fost mândri de interpretarea românului.

Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie datorită unui pariu pe care l-a avut cu un apropiat. „Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios.”, a dezvăluit Cezar Ouatu la Antena.

Pe scenă, acesta a avut emoţii uriaşe, a încurcat cuvintele, dar prestaţia sa a fost de invidiat. Chiar şi pe durul Simon Cowell l-a impresionat, acesta s-a ridicat în picioare și a început să aplaude zeci de secunde momentul. Aplauzele lui Simon au fost completate de aprecierile lui Robbie Williams, fostul component al trupei „Take That' fiind atât de încântat încât l-a declarat pe român drept campion al lumii: „Ești foarte bun. Ești cel mai bun. Ești campionul lumii”.

Şi românii au văzut interpetarea lui, unii l-au felicitat, iar alţii i-au reproşat că s-ar fi ferit să recunoască faptul că este român. Nemulţumirea a pornit de la precizarea lui Ouatu de pe scena show-ului din Marea Britanie: „M-am născut în România, dar am crescut în Italia”.

Fanii imediat l-au taxat: „Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!”, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!”, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?”.

Într-o emisiune de la Antena 3, Cezar a clarificat această neînţelegere: „Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, a specificat el.

Povestea lui Cezar Ouatu

S-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul regretatului flautist Florian Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești. La doar 6 ani a învăţat să cânte la pian, urmând un profil artistic. La şase ani alergam pe holurile Filarmonicii, pentru simplul fapt că tatăl meu era flautist acolo şi am crescut în acest spirit muzical de mic', declară Cezar în presa locală.

După ce a emigrat în Italia, la 19 ani, urmărindu-şi visul de a studia muzica, Cezar nu a avut o existenţă deloc uşoară. Pentru a se putea întreţine pe timpul facultăţii (Conservatorul din Milano), a lucrat într-un supermarket, unde aranja marfa, şi a vândut pizza.

Şi-a descoperit vocaţia de contratenor relativ târziu şi din întâmplare, la 20 de ani, deşi în ţările cu tradiţie în domeniu (Franţa, Italia), acest talent se cultivă începînd cu vârsta de 9-10 ani. Tatăl lui Cezar şi-a dat seama de talentul său şi l-a îndemnat să meargă la studii la Milano, unde a absolvit Conservatorul cu brio.

Cezar Ouatu, despre orientarea sa sexuală

În ceea ce priveste zvonurile despre orientarea sa sexuală, Cezar a declarat foarte clar că nu este gay, ci este bărbat 100%'. Mai mult, acum ceva vreme, deşi cei doi nu au recunoscut niciodată oficial, zvonurile despre o presupusă relaţie dintre el şi Angela Gheorghiu păreau să fie din ce în ce mai adevărate! Soprana posta la acea vreme pe pagina sa de Facebook o mulţime de poze în care cei doi apăreau în ipostaze extrem de tandre!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter